Dagens horoskop: Fredag 13. mai

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du har alltid vært litt nervøs, selv om du nekter for det. Denne dagen er full av små irriterende problemer og dårlige nyheter. Du er ikke spesielt overrasket gitt dagens dato. Om kvelden vurderer du å droppe alle planer og bli hjemme i stedet.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har blandede følelser for fredag den ​​13. Egentlig er du litt nervøs som de fleste jordtegn, men de siste årene har du begynt å skjønne at dette er mer en lykkedato enn omvendt. Denne fredagen blir intet unntak, den blir rett og slett toppen. Kvelden byr på sladder.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I dag ​​prøver du å sortere mellom hva som er høyest prioritet, hva som er greit å få gjort og hva du faktisk kan utsette litt til. Det er godt å ha denne typen dager når man strukturerer arbeidet. Kvelden blir sen, men veldig morsom.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det er en frustrasjon og en veldig kort lunte i karakteren din i dag. Du får små utbrudd på folk som du syntes ikke oppfører seg. Dessverre er ikke selvbevisstheten din like høy som din evne til å dømme andre og det gjør det enkelt for deg å havne i vanskelige situasjoner.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er en varme og en herlig sans for humor som gjør at kollegene dine gjerne oppsøker deg for å sosialisere. Når du er så karismatisk kan du også være sjefete og litt vanskelig. Mange av kollegene dine både liker deg og er litt redde for deg på samme tid.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du tar deg sammen for å ta på deg en oppgave som du virkelig synes er kjedelig. Du opplever at denne oppgaven ikke vil utføres av noen andre så det er like greit at du biter i det sure eplet i stedet for å forsinke det uunngåelige. Kvelden blir kreativ og byr på spontan aktivitet.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du prøver å finne din plass i en ganske ny gruppe, og det føles ikke helt åpenbart. Du vet egentlig ikke hvem du vil være i gruppen; lederen, den omsorgsfulle eller diplomaten. Dette er en prosess, så la det ta sin tid. Kvelden blir artig, det ser ut som det er en fest, utflukt eller middag på gang.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen handler om å få ting gjort og å være effektiv. I det siste har du kombinert en utrolig effektivitet med noe som nesten kan sammenlignes med ​​passivitet. Både humøret og utholdenheten din svinger ganske kraftig akkurat nå. Lytt litt mer til kroppen din og tilpass deg dagens følelse.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du freser når du tror at en kollega oppfører seg på en rasistisk måte. Du kan være veldig tolerant når det handler om folks meninger, men det er noen ting som får deg til å se rødt og personen det gjelder lykkes virkelig med å trykke på alle de riktige knappene.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Fredagen ​​blir litt festlig. Det er en stemning av forventning over denne dagen. Om du skal gå ut eller gå på fest er forberedelsene i forkant nesten like morsomme som selve kvelden. Du nyter en frihet du ikke har følt på veldig lenge.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag ​​tar du det med ro, og holder på med små ting i hjemmet. Det kan handle om aktiviteter som har med selve hjemmet eller en hobby å gjøre. Kvelden blir like rolig som dagen. Du fokuserer på å forberede noe til helgen.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Denne fredagen handler om å hente deg inn igjen. I det siste føler du at du tar ett skritt frem og to tilbake hele tiden. Du blir irritert på deg selv fordi du ikke har tid. Kanskje arbeidsbelastningen er for høy, snarere enn at du jobber for sakte.

Powered by Labrador CMS