Dagens Horoskop: Fredag 13. August

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er ikke spesielt nervøs av deg, men du har store problemer med akkurat fredag den trettende. Du pleier alltid å havne i trøbbel på denne datoen, og denne dagen er ikke noe unntak. Det er som om alt som kan gå galt gjør det. Det blir en dag fylt av små, men irriterende tilbakeslag.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen handler om hjemmet, gamle venner og om å ha det hyggelig. Det blir en blandet dag hvor du både får tid til en hobby, tid med venner og en avsluttende koselig middag. En perfekt avslutning på en fin uke.

Tvillingene 21/5-20/6

Du kjøper dyre ting akkurat nå, og det merkes i lommeboka. Det handler om ting du har behov for, men som du egentlig ikke har råd til. Nå er spørsmålet om du skal avvente med neste investering eller om du må løse de finansielle problemene på en annen måte. Det vil ikke bli en enkel beslutning.

Krepsen 21/6-22/7

Du er veldig skuffet over en venn som ikke stiller opp for deg på tross av at du alltid er der for dem. Din oppfatning av hva det innebærer å være en god venn og deres oppfatning er ikke den samme. Dette er ikke første gangen de gjør noe slikt mot deg.

Løven 23/7-22/8

Du motsetter deg en beslutning tatt av en venn, og det kan lede til konflikter mellom dere. Det enkleste ville vært å innse at det kun er vennen din sin mening som betyr noe i dette tilfellet, men du er en person som har en mening om det meste. Det ligger i din natur.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å kommunisere med en kollega. Personen snakker et språk som er helt ubegripelig for deg. Der du anvender logiske argument og fakta, anvender de seg av følelsesmessige påvirkninger og manipulasjon, noe du verken liker eller klarer å håndtere.

Vekten 23/9-22/10

I dag sladrer du med en venn om et rykte du akkurat har hørt om. Denne type ryktespredning er egentlig noe du holder deg for god for, men dette er så bra at det ikke kan holdes hemmelig. Du får absolutt dårlig samvittighet over å ha spredd informasjon, men ikke mer enn du kan håndtere.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finnes en måte å komme seg unna en oppgave du synes er veldig kjedelig, men det innebærer at du må tenke utenfor boksen og være innovativ. Denne fredagen byr på mer flaks enn uflaks for din del. Du er litt som en svart katt som liker det andre ikke liker.

Skytten 22/11-21/12

Du er i et strålende humør denne fredagen. På tross av at det er fredag den trettende, og på tross av at mange ting ikke går helt som planlagt, lykkes du med å holde fast på det gode humøret ditt og optimismen din. Det blir en usedvanlig herlig dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har fått en beundrer, og du er litt usikker på hva du synes om det. Du er ikke vandt til å bli kurtisert på denne måten, men denne personen er både sjarmerende og utholdende. Kanskje burde du gi dem en sjanse. Som singel har du ingenting å tape på en sommerflørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen byr på en viss motstånd. Du sliter med motivasjonen til å gjøre visse kjedelige ting. Her gjelder det bare å ikke tenke for mye, da vil ingenting bli gjort. Kvelden handler om å møte herlige mennesker.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en person som vil vite mer om deg ettersom du har sjarmert dem uten å mene det. Det kan være en som vil være vennen din eller som vurderer å be deg på date. Dette er en ganske sjenert person, så det er mulig du knapt vet hvem det er.

Powered by Labrador CMS