Dagens horoskop: Fredag 12. november

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredagen handler om å ha lykken på sin side. Etter et par bomskudd føles det godt når du endelig scorer. Du fortjener virkelig litt flyt, så nyt denne innvirkningen på stjernetegnet ditt. Kvelden handler om fest, folk og å ha det gøy.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du kan bli litt irritert om du sitter igjen med alt arbeidet i dag, men du biter av én ting om gangen. Det fine med deg er at du ikke stresser bare fordi kravene til jobben er høyere. Du vet at stress ofte resulterer i slurvete resultater. Kvelden handler om familien og om god mat.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du sier ingenting selv om det ulmer i deg av sinne. Du vet at å rope ut ikke vil gagne deg, snarere tvert imot. Her gjelder det å ha is i magen, og vente på riktig tidspunkt for å slå tilbake. Tvillingene er ikke kjent for å være beregnende, men i dag er du det.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du må ikke være bekymret for at en venn ikke vil gi deg det svaret du håpet på. Denne personen elsker deg veldig mye, men akkurat nå er det viktigere ting enn venner som opptar denne personens tanker. La vedkommende være i fred en stund, så kommer alt tilbake av seg selv.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du vil bli overrasket over en persons reaksjon på en nyhet du deler. Du har alltid mistenkt dette, mens vennen din tilsynelatende har vært helt uvitende. I løpet av dagen får du en fin melding som gir deg en god følelse for helgen som kommer.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er så sikker på at du har rett at du ikke engang kan innrømme feilen når bevisene stirrer deg i ansiktet. En kombinasjon av utholdenhet og stolthet gjør at du fortsetter å være overbevist om at noen har manipulert fakta. Selv om du ikke sier noe høyt, er holdningen din merkbar i alt du gjør i dag.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er litt forsiktig fordi du håndterer et sensitivt stoff. Familien din og dine kjære vil vite hva du synes, men du vet at din mening vil vekke sterke følelser. Kvelden blir festlig og handler om god mat og hyggelig selskap.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du lurer deg selv til å gjøre noe veldig impulsivt og annerledes enn deg denne fredagen. Du føler deg uvanlig fri akkurat nå, og du vil flytte grensene. Følg magefølelsen din – den vil lure deg på eventyr du ellers aldri ville ha begitt deg ut på.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er smart nok til å innse når du har gått for langt. Nå er det bare å svelge stoltheten og be om unnskyldning så dette kan bli en god fredag. Det største problemet ditt er at du misliker backing. Kvelden handler om vennskap og om å vokse i et forhold.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det blir en god fredag som du enten tilbringer med familien, eller med vennene dine. Uansett aktivitet blir det ganske sent. Ikke bestill ting for tidlig på lørdag morgen for da blir helgen ødelagt. En uventet invitasjon lyser opp denne dagen.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er ganske streng i holdningen din til en person som lett kan bli litt for mye. Du pleide å være ditt vanlige sjarmerende jeg mot denne personen, men så begynte denne personen å trenge for mye inn i din private sfære. Nå vil du markere hvor grensen går.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du kan være ganske kresen i valgene dine, og det vises i dag. Det er ikke enkelt at du er heldig, men du har vanskelig for å bestemme deg fordi du vil at det skal være riktig med en gang. Kvelden dreier seg om et løfte du ga tidligere i år.

Powered by Labrador CMS