Dagens horoskop: Fredag 12. august

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag ​​lader du opp til helgen uansett om du jobber eller har fri. Det blir en god og produktiv dag hvor du gjør mange endringer, både i stort og smått. Kvelden handler om å møte venner og ha det gøy. Det blir en litt sprø kveld.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen ​​blir uvanlig stille. Som alltid er dette en av favorittdagene dine. Du har ingenting du gjøre i dag og kan derfor gjøre litt som du vil. Kreativiteten din er på topp og inspirerer deg til store ting. Kvelden handler om å spise og om å nyte.

Tvillingene 5/21-6/20

Du blir litt frustrert over en kollega eller venn i dag. Vedkommende har en evne til å gjøre ting vanskeligere enn de trenger å være, samtidig som de ikke tar råd fra andre. Det er vanskelig å stå ved siden av og se at noen du bryr deg om sliter til ingen nytte.

Krepsen 21/6-22/7

Denne fredagen handler om å bli kjent med deg selv og si ja til hva enn hjertet ditt måtte ønske. Du har lenge skjøvet vekk følelsene du har, men du skjønner at hvis du ikke handler på dem, vil du angre. Noen ganger må man våge for å vinne.

Løven 23/7-22/8

Du kan være ganske urimelig noen ganger, og det er du i dag. Når du først har bestemt deg kan du være minst like sta som et jordtegn og da kan ingen endre din mening. I dag befinner du deg i en situasjon du egentlig burde holde deg unna.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av denne dagen vurderer du din vilje til å påvirke og drive prosjekter mot dine moralske verdier. I dette spesielle tilfellet ser det ut til å kreve både spisse albuer og en viss ufølsomhet for såre tær hvis du skal nå dine mål. Spørsmålet er hva du velger å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Du føyer deg for viljen til en sterkere person i dag, og det irriterer deg at du er så svak. Egentlig handler det mest om å unngå konflikter. Du føler deg fysisk syk av at folk krangler, uansett om de gjør det med hverandre eller med deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Du bryr deg rett og slett ikke om en kollegas dilemma, så det er ingen vits i at denne personen prøver å presse problemene sine på deg. Du kan være veldig kald når det kommer til folk som ikke vet hvordan de skal sette grenser mellom jobb og privatliv.

Skytten 22/11-21/12

Denne dagen handler om å ta små, men viktige skritt fremover. Etter et tilbakeslag i begynnelsen av uken begynner du sakte å komme deg, men det tar tid. Tålmodighet er din beste venn. Kvelden handler om en konflikt innad i familien.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om å være fysisk på topp og det er du virkelig. Etter å ha slitt med å nå mål etter mål, er du klar til å vise frem resultatene. Det vekker både beundring, misunnelse og mange positive reaksjoner. Det blir en virkelig god dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du fikser mye i dag, men du har ikke noe imot det fordi du vet hvor viktig det er for din venn eller slektning. Denne personen stoler både på rådene dine og på hjelpen du gir. Din innsats hjelper denne personen til å prestere og du blir virkelig stolt.

Fiskene 19/2-20/3

En venn vil se deg i dag, men selv om du vil møtes, vet du ikke om du orker. Kanskje du kan invitere denne personen hjem til en rolig filmkveld med søtsaker og sladder i stedet for å dra ut. Kroppen din trenger å restituere seg etter uken.

Powered by Labrador CMS