Dagens horoskop: Fredag 11. november

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir intens både privat og på jobb. På jobb har du mye å gjøre, men fordelen er at det får dagen til å gå fort. Kvelden handler om moro. Det kan være alt fra å gå ut med venner til fredagskos med familien.

Tyren 20/4-20/5

Du har mye å gjøre denne fredagen, men det høye tempoet passer deg godt. Du liker når dagen går fort. I dag kan du unne deg en ekstra lang lunsj og god mat. På kvelden er det planlagt noen aktiviteter som du gleder deg til.

Tvillingene 21/5-6/20

Å si i mot en kollega eller sjef i dag gjør neppe noe godt. Vedkommende har altfor mye innflytelse for din smak, men det er ikke mye du kan gjøre med et. Det du kan gjøre er å vise at du selv er en kraft å regne med og at du har gode ideer.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ikke så diskret i dine uttalelser i dag og det kan føre til at enkelte ting du sier i verste fall kan forårsake litt irritasjon. Det handler om at ting glipper ut av deg uten at du tenker deg om. I løpet av ettermiddagen venter moro og litt annerledes type nyheter.

Løven 23/7-22/8

Du tar saken i egne hender i dag. Du er så lei av andre som ligger i forkant og derfor oppnår fordeler. I dag er det du som tar kommandoen og forskjellen fra å være i kjølvannet av andre blir til å ta og føle på. Kvelden handler om å kose seg.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er ikke veldig rask i dag, men du tror på historien om skilpadden og haren. Du vet at du har mer fokus og mer utholdenhet enn dine raskere kolleger og det vil lønne seg til slutt. Kvelden byr på varme og kanskje litt romantikk.

Vekten 23/9-22/10

Du har ikke noe imot å ta feil, du liker bare ikke når andre påpeker det. Du vil være den som oppdager, og i beste fall, rydder bort dine egne feil. Dagen i dag ender med en situasjon der en kollega påpeker noe som har gått galt og du må bite deg i tunga for ikke å svare skarpt tilbake.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ser på situasjonen du befinner deg i med litt nye øyne. Vanligvis er det vennene dine, ikke du, som er i denne typen knipe. Selv om situasjonen til en viss grad er ironisk, er den neppe morsom. I dag er det din venns tur til å hjelpe deg og ikke omvendt.

Skytten 22/11-21/12

Du opptrer modig når du forsvarer en kollega som mange liker å nedverdige. Vedkommendes væremåte er ikke særlig sympatisk, men det betyr ikke at det er greit å snakke stygt bak ryggen deres. Kvelden blir magisk. Du er sentrum for en heftig begivenhet.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du mange planlagte aktiviteter og det blir en dag full av fart og latter. Tiden flyr på jobb og kollegene dine er glade for din innsats. Om kvelden venter moro. Du får også et tilbud som er for

godt til å si nei til.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er litt reiser i horoskopet ditt denne høsten og slutten av uken ser ut til å by på enten en biltur eller kanskje en kortere flytur. Det blir en interessant dag der visse argumenter blir satt på spissen. Denne fredagen byr også på god mat og godt selskap.

Fiskene 19/2-20/3

Du antar at du tar feil og det kompliserer situasjonen din. Det er din dårlige selvfølelse som forteller deg at det må være du som har gjort feilen, ikke kollegaen din. Hvis du tenker deg om en gang til, vil du innse at det mest sannsynlige scenariet er at det er din kollega som har gjort feil.

Powered by Labrador CMS