Dagens horoskop: Fredag 11. mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredagen ​​handler om å være åpen for nye utfordringer og ta sjansen når du får den. Det blir en morsom og kreativ, men også lang dag. Denne fredagen vil du imidlertid støte på mange mindre problemer, men ingenting du ikke kan klare. Kvelden byr på sosiale aktiviteter.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du er glad fredagen endelig er her. Selv om uken ikke har vært spesielt vanskelig eller lang, så er du trett. Du lurer på om det er vårtrøtthet, fordi du ellers har det bra. Kvelden handler om god mat og om familien.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du trekker deg unna en person du syntes oppfører seg litt rart. Vedkommende er veldig søt og samarbeidsvillig, men du føler deg nesten litt forfulgt. Denne personen har en evne til alltid å møte opp der du er og det gjør deg nervøs.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Denne dagen handler om å gjøre opp med spøkelser. Du har mange ting i fortiden din som hjemsøker deg fra tid til annen, og det er på tide for deg å gi slipp på dem. Det høres enklere ut enn det er, spesielt for Krepsen som har en evne til å klamre seg til det gamle på godt og vondt.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag er du leken og humøret ditt smitter over på kollegene dine. Det er lenge siden du har hatt så mye energi, selv etter at du er ferdig for dagen. For deg er dette en god dag å ta en afterwork og møtes med litt kolleger i mer uformelle omgivelser.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du blir opprørt over en liten ting i dag, og du innser at humøret ditt er litt ustabilt. Du er vanligvis ikke så følelsesladet, men Månens plassering gjør at du reagerer sterkere på det meste som skjer rundt omkring deg.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Denne dagen handler om å bruke talentene dine til noe ekstra. Du har så mye kreativitet inni deg, men du lar ikke alltid den siden komme frem. I dag får du en oppgave som krever at du tenker litt utenfor de vanlige malene. Kvelden blir morsom.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du har en fin og ganske avslappende fredag ​​å se frem til. Du har mye å gjøre på jobben, og det gjør at dagen går fort, men ikke mer enn du har tid til. Kvelden handler om vennskap og omsorg for nære relasjoner.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er kanskje litt gretten i dag, men det går over så snart en venn forteller deg en morsom hemmelighet. Du har

noen private ting du sliter med, og det kan påvirke humøret ditt, men det gjør deg sjelden langvarig gretten. Kvelden handler om å skyve alle problemer til side.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det blir en intens dag og en enda mer intens kveld. Du får mest mulig ut av denne fredagen, men det vil kreve litt innsats og vilje fra deg. I dag får du en fantastisk bekreftelse som du ikke hadde forventet, men som gjør deg veldig stolt.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har ikke så mye å gjøre denne fredagen og hvis du kan, går du gjerne tidligere fra jobb. Akkurat denne fredagen handler om kos med familien. Enten det er middag hjemme eller om dere gjør en aktivitet sammen, så vil det bli en vellykket fredag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen handler om å ta risiko og om å våge å vinne. Du har en plan, men du vet at den har sprekker. Det du gjør er å ta sjansen og dersom du er heldig vil det gå i din favør. Kvelden handler om å ta vare på din kjære.

Powered by Labrador CMS