Dagens horoskop: Fredag 11. februar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag ​​prøver du å få med deg en venn som kan være ganske vanskelig å overtale. Du vil se denne personen slippe seg løs, men spørsmålet er om denne personen føler selv at de har tid og penger til denne typen utskeielser. Ellers en god dag og enda bedre kveld.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du ser på mulighetene dine med et kritisk blikk i dag. Det er mye du vil endre denne dagen, men samtidig er du realistisk nok til ikke å stresse frem et resultat. Kvelden handler om suksess.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I løpet av denne dagen blir du litt nølende når du ser hvordan en venn reagerer på kritikken de får. Du trodde at denne personen var litt tøffere enn de viste seg å være i det siste, og det betyr at du må revurdere strategien din. Kvelden handler om å markedsføre seg selv.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Denne dagen kan trolig svinge fra det ene til det andre. Det som betyr noe er at du har god oversikt over alle detaljer og at din

selvtilliten ikke svikter, selv om det blir tøft. På ettermiddagen får du en telefon med morsomme nyheter.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er en viss nøling i horoskopet ditt i dag, og den uttrykker seg på ulike måter. Ved å ikke oppføre deg så selvsikker som du vanligvis er, slipper du til en konkurrent. I løpet av kvelden får du muligheten til å møte en person du ikke har sett på veldig lenge.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er en person som noen ganger kan være litt for nøye med detaljene. Du liker ikke å vike fra rutinene og derfor kan det være vanskelig for deg å prøve å samarbeide med en kollega som er din rake motsetning i nesten alt. Kvelden dreier seg om en hobby.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du har en evne til å bli lei deg over små ting i dag og det hjelper deg neppe når du kommer over større problemer. Det du trenger er å fokusere på det store bildet. Kvelden ser ut til å dreie seg om en slektning.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det blir en morsom og variert dag hvor du har mye å gi både privat og på jobb. Det er en strålende energi i horoskopet ditt som kommer fra solen. Dra nytte av det. Kvelden handler om å unngå noen mennesker som senker humøret ditt med sin negative energi.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Denne dagen blir morsom, kreativ og veldig stressende. Vanligvis misliker du press, men i dag opplever du det som positivt på mange måter. Stress får deg ikke bare til å prestere, det får deg også til å tenke utenfor boksen. Kvelden blir koselig.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er mer hjelpsom enn til vanlig denne fredagen. Det handler ikke bare om å ville få ting gjort, men også en genuin bekymring for kollegene dine. Om kvelden går du enten ut med venner eller tar en hjemmekveld med familien. Det avhenger både av økonomien din og energinivået.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du ser ingen begrensninger, men kollegaen din er stikk motsatt og ser på mange ting som hindringer fremfor muligheter. Det kan være begges utgangspunkt som gjør det litt vanskelig for deg å samarbeide. Denne personen mener at du er for optimistisk og du tenker det motsatte om dem.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er ekstremt irritert på en pårørende som ikke hører på råd eller ser noen problemer med de forskjellige prosjektene de gir seg løs på uten å tenke. Du har prøvd å diskutere med denne personen, men det har neppe ført til noen givende samtale.

Powered by Labrador CMS