Dagens Horoskop: Fredag 10. September

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du ser frem til denne dagen av flere grunner. Først har du en del hyggelige aktiviteter på jobb, og senere handler kvelden om sosial omgang. Du begynner å finne en ny gruppe mennesker hvor du føler at du får muligheten til å være en mer moden person som du liker bedre selv.

Tyren 20/4-20/5

Du feirer noe i dag. Du slår ikke akkurat på stortromma, men du synes likevel det fortjener litt oppmerksomhet. For din del handler det om å skape, og om å ordne det fint. Kvelden handler om å ta vare på en relasjon som et vennskap eller en kjærlighet. Det blir en koselig kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Du savner oppmerksomhet i dag og det merkes. Du pleier å være i fokus både på jobb og i privatlivet ditt, men i dag er det en annen person som stjeler all oppmerksomheten. Egentlig burde du la dem få stå i sentrum, du gjør det så å si konstant selv. Kvelden handler om å ha det morsomt og å slippe seg løs.

Krepsen 21/6-22/7

Du er veldig oppmerksom på hvordan en venn reagerer på en beskjed de får. Du vet at dette er opprørende nyheter, men det som bekymrer deg mest er at det ikke ser ut til at vennen din reagerer i det hele tatt. Husk på at visse personer er bedre til å holde masken enn andre.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å fokusere, brette opp ermene og få jobben gjort. Kvelden derimot handler om det du elsker aller mest. Å treffe mennesker, slippe seg løs og å ha det morsomt. Det blir på mange måter en ganske morsom og annerledes kveld.

Jomfruen 23/8-22/9

Du planlegger å få to mennesker som du vet vil komme overens, til å møtes. Du er egentlig ikke den beste til å spleise folk ettersom du ikke er så romantisk av deg, men du er strategisk og når du har bestemt deg er det umulig å stoppe deg. Vennene dine blir nødt til å akseptere at dette kommer til å skje.

Vekten 23/9-22/10

Du blir oppgitt over visse arbeidsoppgaver. Du vet at ingen liker denne type oppgaver, men du synes likevel det er urettferdig at det har blitt din jobb. Det handler ikke så mye om at det er slitsomt som at du bare er lei av den type arbeid. Kvelden blir stikk motsatt av dagen. Den blir underholdende og går fort.

Skorpionen 23/10-21/11

Du trekker deg unna en person som har såret følelsene dine. Du vet at du overreagerer litt på kommentarene deres, men det faktum at du respekterer og ser opp til denne personen gjør deg ekstra følsom for kritikk. Kvelden blir koselig og handler om venner.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handler om å si nei selv om du vil si ja. Du må innse at du ikke kommer til å rekke dette prosjektet uansett hvor morsomt det høres ut. Det er bedre å være klar over dine egne begrensninger før du tar deg vann over hodet. Kvelden blir herlig.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har både sett frem til og gruet deg til denne dagen, kanskje spesielt til kvelden. Du har takket ja til en fest eller middag hvor du ikke kjenner gjestene så godt, og det gjør deg litt ukomfortabel. Det er ingen grunn til bekymring, du kommer til å være festens midtpunkt.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en rolig og vekslende fredag hvor du rekker en del mindre prosjekt hjemme, være nyttig på jobb og avslutter dagen på en trivelig plass med venner eller kjæreste. Uansett hvordan du legger opp dagen kommer den til å bli minneverdig og innholdsrik.

Fiskene 19/2-20/3

Du sier ikke det du tenker og det bekymrer partneren, vennen eller familiemedlemmet ditt. Personen har forsøkt å nå frem til deg, men du trekker deg bevisst unna. For din del handler det om at du er nødt til å tenke gjennom en del ting før du er klar til å snakke om dem.

Powered by Labrador CMS