Dagens horoskop: Fredag 10 juni

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredagen blir livlig og interessant. Du håper på mye denne dagen og noen ting overgår dine forventninger mens andre ikke helt blir slik du hadde tenkt. Kvelden handler om å være modig i en sosial kontekst hvor følelsene dine kan spille deg en spøk.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Fredagen ​​blir en fin dag og det blir en enda bedre kveld. Det kan handle om å ta det med ro med familie eller møte venner under ganske enkle omstendigheter. Det er en grunn til at du elsker fredager og i dag er intet unntak.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Akkurat nå blir du virkelig bortskjemt av familien din eller partneren din. Du vet du kan prise deg lykkelig som har så hyggelige mennesker rundt deg, men det er en risiko for at du vil føle deg litt fanget på grunn av all oppmerksomhet. Tvillingene har et sterkt behov for å være veldig spontane.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag håper du veldig på å møte en bestemt person, men sjansene er ikke på din side. Vedkommende har tenkt på å prøve å komme på festen eller middagen som du selv skal på, men risikoen er stor for at de blir forhindret i siste liten.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag ​​tar du stilling til ulike problemer som dukker opp på jobben. Mye handler om dårlig organisasjon ovenfra, og du er ikke sen til å påpeke det. Dessverre får ærligheten din ikke resultatet du håpet på, og du møtes med mistenksomhet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er en fantastisk driv i karakteren din i dag, og den gjennomsyrer det meste av det du gjør. Du er våken og uthvilt før jobben, noe som alltid garanterer at du presterer topp. Kvelden handler om fest og moro. Det blir en god kveld.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du ser ikke noe problem i å gjøre litt som du vil i dag. Du flytter litt på grensene for hva som er tillatt, men i din verden gjør det ikke så mye. Kvelden handler om å se tiden an og om å våge å være litt spontan og vill.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du er systematisk i dag og det er bra fordi det lar deg få gjort mye takket være din evne til organisering og struktur som er ekstra sterk akkurat nå. Dagen handler om å være fokusert, mens kvelden dreier seg om dine mer kreative talenter.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du blir litt stressa i dag fordi en person ikke kommer i tide eller kanskje ikke kommer i det hele tatt. Selv om dette er din dag og den blir fantastisk på en måter, vil du savne vedkommende veldig mye. Du hadde

gleder meg til å møte dem i kveld.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du har vanskelig for å sy alt sammen i den ganske stramme kalenderen din akkurat nå. Det er så mange brikker i puslespillet som skal falle på plass og risikoen er stor for at du ikke får det slik du ønsker. Kvelden handler om å prestere, men også om vennskap og om å ha det gøy.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har en god og ganske rolig fredag ​​å se frem til. Enten du er fri eller jobber, kretser denne dagen rundt mat og venner. Du kan ta en spontan after work eller så kanskje du inviterer gjester hjem. Akkurat nå er du veldig sosial.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det blir en god, men likevel ganske stressende fredag. Du får gjort mye og du er fornøyd med resultatene dine som lar deg slappe av og bruke kvelden til å gjøre noe morsommere enn å jobbe. Det blir en fin start på helgen.

Powered by Labrador CMS