Dagens Horoskop: Fredag 10. desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er du i godt humør. Det er noe rampete over deg som gjør deg helt uimotståelig. Du sjarmerer både eldre og jevnaldrende. I dag tilbringer du mye tid med en kollega som har kommer deg veldig nært i det siste.

Tyren 20/4-20/5

Det er både en forventning og en nervøsitet i horoskopet ditt i dag. Fredagen suser avgjorde på jobben, men går i sneglefart når du venter på en beskjed. Kvelden handler om å feire gode nyheter og en seier med familien.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av denne dagen prøver du å tenke praktisk. Det er lenge siden du var så rasjonell som du er i dag. Mye handler om at du ønsker å planlegge frem i tid, men da er det viktig at du faktisk har en plan. Kvelden byr på en interessant diskusjon.

Krepsen 21/6-22/7

Denne fredagen tar du kontakt med en person du har lovet deg selv å holde deg unna. Sist dere møttes var det klart at dere begge lever i to helt forskjellige virkeligheter og at dere bare vil bli såret om dere prøver å fortsette dette forholdet.

Løven 23/7-22/8

Du er sulten på et lite eventyr, men det virker ikke som om kollegene dine tenker på samme måte som deg. Du ønsker å teste ut nye ideer og utfordre, mens dine kollegaer gjerne vil jobbe med det som er velkjent. Kvelden handler om en fest som kan spore av.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant dag som byr på både diskusjoner og praktisk arbeid. I dag vil du ta tak i et problem som lenge har irritert deg, men som du først nå har mulighet til å gjøre noe med. Kvelden blir rolig, men harmonisk.

Vekten 23/9-22/10

Du sier ikke hva du mener i dag og det er hovedsakelig fordi du ønsker å unngå en konflikt. Det vet du hvis du tar opp et bestemt samtaleemne, vil følelsene svulme opp, og det kan du egentlig ikke takle akkurat nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne fredagen handler om å holde fast ved din mening selv om kollegene dine går deg imot. Poenget er at du tenker som du gjør, og meninger er subjektive. Det er ingenting som er rett eller galt. Når dine kolleger prøver å overbevise deg om noe annet, er det bare å si ifra.

Skytten 22/11-21/12

Du bruker lang tid på å utføre en oppgave, og du føler at din seighet kan knyttes til noe privat, heller enn stress på jobben. Det virker som det er mange private bekymringer som distraherer deg fra å fokusere på dagens oppgaver.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om å prestere på toppnivå, noe du kanskje ikke er så motivert for å gjøre når du våkner. Fokuset ditt kommer etterhvert som dagen går, og når det virkelig gjelder er du mer klar enn du har vært på lenge. Dette blir en dag å huske og en seier å feire.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne dagen blir intens og du sovner mest sannsynlig ganske tidlig. Du har mye å ta igjen og mange viktige avgjørelser å ta. Om kvelden, prøv å komme i kontakt med en travel slektning. Du vil gratulere vedkommende med noe.

Fiskene 19/2-20/3

På fredag gir du en kollega et kompliment, men det som var ment som avslappet ros, blir en merkelig situasjon. Du merker at vedkommende reagerer sterkt på det du sier, og for sent innser du at dine ord kan tolkes på mer enn én måte.

Powered by Labrador CMS