Dagens Horoskop: Fredag 1. Oktober

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir annerledes om du ikke gjør som en sjef ber deg om. Annerledes, men ikke dårlig. Tvert imot kan det bidra til en økt forståelse både hos andre og sjefen din. Kvelden blir hyggelig, kreativ og inspirerende.

Tyren 20/4-20/5

Du har mistet litt kontrollen over dagene, men du nyter virkelig at det er fredag når du innser hvilken dag det er. Det blir en morsom, fartsfylt og inspirerende arbeidsdag, og en rolig og harmonisk kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Du gir deg i første omgang om du ikke sørger for å drive gjennom idéene dine til enhver pris. Det er ikke ofte du er så driftig, men væren har en positiv og ganske sterk påvirkning for tegnet ditt i noen uker fremover. Kvelden handler om lidenskap og om skjulte følelser.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ikke noe du kan gjøre for å viske vekk ordene som ble sagt mellom deg og en venn. Det du sa da du var opprørt har skapt en mur mellom dere og du vet ikke hvordan du skal håndtere situasjonen. Du har vært her før og burde ha lært av de tidligere erfaringene dine, men det er dessverre ikke din sterkeste side.

Løven 23/7-22/8

I løpet av fredagen vil du gjerne vise litt mer av personligheten din, samtidig som du ikke vil skille deg ut for mye. Det er en kunst å merkes i en gruppe uten å ta for stor plass. Kvelden handler om ekte vennskap og om å støtte hverandres beslutninger.

Jomfruen 23/8-22/9

Akkurat nå er du ikke i humør til å diskutere de private tankene dine. Du har en kollega som er litt for ivrig på å snoke i ting de ikke har noe med. Du har påpekt det før, men da ble de bare enda mer nysgjerrig. Kvelden blir sosial, hyggelig og alt for sen.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt ute og kjører i dag. Tankene og idéene dine er egentlig gode, men du har behov for noen råd fra noen med litt mer erfaring enn det du har. I løpet av ettermiddagen hjelper du en slektning med et prosjekt hjemme.

Skorpionen 23/10-21/11

Du liker å føle at andre trenger deg, men i dag blir det bare slitsomt når en kollega trenger råd hele tiden. Du vet at personen aldri har vært spesielt selvstendig, men akkurat nå virker det som om de ikke engang kan bestemme seg for hva de skal ha til lunsj.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handler om arbeid og om familien. Det blir en rolig og harmonisk dag hvor du gjør det som forventes av deg og ikke mer. I løpet av ettermiddagen møter du gjerne personer som står deg nær, som en partner eller familien din. Du trenger å føle deg elsket.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir en koselig dag som først og fremst handler om kreativiteten din og om å vise hva du er god for. Du har en plan du jobber med og nå vil du at den skal begynne å ta litt mer fysisk form. Denne fredagen handler også om personlig motivasjon og om å lade opp til helgen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vil være i fred denne dagen. Det har vært mye i det siste og du trenger en sjanse til å tenke i fred og ro. Det blir en fin pause for deg hvor du får muligheten til å reflektere over ting som har skjedd i det siste. Kvelden blir mer sosial enn dagen.

Fiskene 19/2-20/3

Du ser frem til en beskjed denne dagen men det ser ut til å drøye, noe som skuffer deg. Ikke bli lei deg, denne nyheten er verdt å vente på. Kvelden handler om kjærlighet og om det du verdsetter aller mest.

Powered by Labrador CMS