Dagens horoskop: Fredag 1. juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du tuller ganske mye med en kollega i dag og det er ikke sikkert vedkommende forstår din type humor til det fulle. Det er en risiko for at kollegaen din blir såret, selv om det ikke er din intensjon. Kvelden ser ut til å by på uteliv og fest.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Fredagen ​​blir en veldig fin dag. Det er ingenting du må gjøre, men du kan gjøre litt som du vil. Hvis du har mulighet, vil du bruke mesteparten av denne dagen utendørs. For deg er ikke været like kontrollerende som behovet for frisk luft og lys.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du diskuterer med en slektning og det farger hele dagen. Dere to er aldri helt enig. Det er fordi dere i grunnen er veldig like, noe dere begge nekter å innse. Kvelden byr på fredagskos og hjemmekino.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du blir veldig provosert av en person som ikke en gang legger merke til deg. Denne personen er så opptatt av sitt eget ego at de sjelden tar seg tid til å se hva som skjer rundt seg. Alt med denne personen irriterer deg og du viser det gjennom å gi beskjed i dag.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du overlater ingenting til tilfeldighetene i dag, og da kan det ikke bli annet enn bra. En løve som ønsker å imponere mislykkes sjelden. Din drivkraft i kombinasjon med din intelligens og karisma garanterer at du lykkes. Kvelden blir litt stressende.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har vanskelig for å akseptere at du ikke får være med på enkelte møter på jobben. Selv om du vet at det ikke handler om deg personlig, så tar du det veldig personlig likevel. I løpet av dagen får du høre interessante nyheter om en jobb du er nysgjerrig på.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er en risiko for at du spontant handler på nett eller bare lar deg rive med hos et galleri. Horoskopet ditt advarer om at du ikke er veldig god med penger og at du bør holde deg unna butikker som kan friste. Vær heller ute i naturen.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Fredagen ​​får deg i godt humør. Det handler mer om at det er fredag ​​enn at det er noe spesielt med akkurat denne dagen. Generelt liker du bare slutten av uken, enten du jobber i helgen eller har fri. I dag overrasker en venn deg med virkelig gode nyheter.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har vanskelig for å akseptere at du må rette deg etter andre. Skytten er dårlig til å tilpasse seg en gruppe og det viser seg i dag. Selv om du faktisk prøver å passe inn, skiller du deg fortsatt ut. Det er bare å innse at du er unik.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen handler om å ta det med ro og om å nyte livet. Det blir en herlig fredag ​​som byr på god mat, en flørt, uteaktiviteter og mye latter. Hvis det er en dag du unner deg ting, så er det i dag.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det blir en rolig fredag ​​hvor du benytter anledningen til å sove ut og ta det med ro. Hvis du jobber, kommer du sannsynligvis litt sent på jobb. Har du ferie, er det latskap som gjelder. Du spiser godt, drikker godt og koser deg utrolig mye med venner og lever i nuet.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det er en stahet i horoskopet ditt som vanligvis bare finnes i jordtegn. Du er under påvirkning av Tyren og det betyr at ingen kan tvinge deg til å gjøre noe du ikke ønsker. Denne innflytelsen hjelper deg også til å fortsette når ting går mot deg.

Powered by Labrador CMS