Dagens horoskop: Fredag 1. april

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Fredagen ​​blir en rolig dag som går fort. Du er sammen med folk du setter pris på, og sammen løser dere problemer og tar felles arbeid videre. Det blir en utviklende dag og en sosial kveld.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du er mye på farten denne fredagen, og er sosial både på jobb og etter. Du skal dessuten handle inn noe til helgen. Denne dagen handler om å la din kreative side få plass og om å tørre å ha forventninger.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har vanskelig for å håndtere visse problemer fordi sårene fortsatt er ferske. Du trenger litt mer tid til å leges, men akkurat nå er tid det du har minst av. Du vil være i stand til å fordøye alt og la ting gro senere, når du har håndtert de mest akutte problemene.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I løpet av denne dagen kan du være ganske sarkastisk og det kler deg ikke. Det ville vært bedre om du krydret holdningen din med litt ydmykhet i stedet. Du vet at det godt kan være du som begår en feil neste gang, så svelg den sarkastiske kommentaren i stedet.

Løven 23 / 7-22 / 8

Dagen blir morsom og annerledes. Du støter på en person fra fortiden og det rører ved sterke følelser i deg. Denne personen ser bedre ut enn noen gang og har tatt kanten av de skarpeste kantene av sin personlighet og blitt en du lett kan falle for.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er bestemt denne fredagen. Du vil ha ting på en bestemt måte, og da er det ingen idé for dine kolleger å gå imot deg. Ikke bare kan du være sta når du først er det, du har også som regel rett i det du sier.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er gjerne aktiv i dag fordi det sannsynligvis vil gi deg veldig mye. Å spille med sikre kort og å holde seg i bakgrunnen vil ikke gagne deg i det lange løp. På ettermiddagen får du spennende nyheter.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen handler om en flørt som begynner å bli litt for seriøs til at den passer deg. I lang tid har denne personen vært krydderet som forgyller hverdagen, men dersom du er i et seriøst forhold skjønner du at hele situasjonen begynner å bli uholdbar.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du vil ingenting i dag, men du biter tennene sammen og viser et positivt ansikt. Du kan virkelig gjøre en innsats når det passer deg, og i dag passer det. Du har mye å tjene på at arbeidsgiveren din tror at du er en person uten noen negative sider.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Fredagen ​​handler om hardt arbeid, men også om vennskap, minner og romantikk. Det blir en god dag og en svimlende kveld som vekker følelser. Det viktigste denne kvelden er at du kan tilgi og se at folk faktisk kan forandre seg.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Fredagen ​​handler om å bare ta det med ro og ikke gjøre mer enn det som kreves av deg. Du har lenge vært den som alltid har bidratt og sørget for at ting skjer, men i dag får du nok av å være den som driver. Kvelden handler om kos med familien eller med din partner.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er skuffet over været. Det plutselige væromslaget gjør det for kaldt for noen utendørsaktiviteter du har planlagt. Kvelden byr på ulike former for underholdning. Her gjelder det å være litt fleksibel. Hvis du legger opp til det blir det en god fredag.

Powered by Labrador CMS