Dagens Horoskop Mandag 6. juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ingen rett eller galt denne mandagen, følg instinktene dine og stol på magefølelsen. På sett og vis kan dette bli en av de mest fortryllende dagene noensinne og du kommer til å huske den i mange år fremover i tid.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om å rydde og gjøre det fint hjemme. Det høres kanskje kjedelig ut, men for den hjemmekjære Tyren, er det bare topp å ha tid til å pusle hjemme. Kvelden handler om en spesiell person som du hjelper og støtter litt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du ser store muligheter i dag, men da må du bryte med visse uskrevne regler. Tvillingene er ganske god på å tøye strikken, og du vet at du kommer til å få en del reaksjoner.

Krepsen 21/6-22/7

Om ikke alt blir som du hadde sett for deg i dag, kommer du til å bli skuffet. Det handler om sterke følelser, om kjærlighet og å gi seg hen. Det blir en fantastisk romantisk og litt gal innledning på uka.

Løven 23/7-22/8

Det er full fart denne dagen. For deg handler det om å ha det gøy og å slippe seg løs. Det finnes få personer som kan være så spontane og festsglade som Løven. Du blir dagens midtpunkt og det har du ingenting imot.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag bruker du både din intelligens og logikk for å få det som du vil. Det finnes få personer som kan slå deg når det kommer til å argumentere, noe en slektning innser i dag.

Vekten 23/9-22/10

Denne mandagen handler om frisk luft, underholdning og om å gi seg hen. Det blir en herlig dag som setter tonen for resten av sommeren. Du nyter litt ekstra om du kan få være intim med noen, men det spiller egentlig ingen roll. Dagen i dag handler mer om vennskap enn om romantikk.

Skorpionen 23/10-21-11

Mandagen blir litt lang og kjedelig. Du er ikke helt i form, og orker ikke de mest anstrengende aktivitetene. Det blir en rolig dag hjemme eller på jobb, der du gjør så lite som mulig. Du har hverken råd eller tid til å bli syk nå.

Skytten 22/11-21/12

Denne mandagen prøver du å endre rutiner litt. Du har mange bra ideer, men du vet det kommer til å tid å organisere alt. Å forandre og forbedre, er en lang prosess som må og skal ta tid. Kvelden handler om å ha det gøy.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen handler om to ting – Å ta vare på seg selv og å trene. Det kan være snakk om hjemmespa, en lang gåtur, en luksusfrokost eller å sove ut. Det blir en herlig dag og en enda herligere kveld. Ditt eneste problem er at du legger deg litt for sent om kvelden.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er stresset over at du ikke rekker å gjøre alt du skal, til tross for at det som kommer til å skje fremover ikke hviler på dine skuldre. Du må helt enkelt finne ut hva det er du må prioritere og hva det er andre har å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Idag tenker du mye på en person som har en veldig spesiell plass i hjertet ditt. Det er kanskje ikke så ofte du prater eller ser denne personen, men akkurat i dag skjer det noe som gjør at du blir påminnet denne personen og hvor spesiell han/hun er for deg.

Powered by Labrador CMS