Dagens horoskop: Søndag 27. november

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndag handler om å handle raskt og tørre å ta initiativ. Det blir en god, men også en ganske krevende dag, hvor du blir tvunget til å ta noen vanskelige avgjørelser. Dagen handler også om å hvile og finne ny energi for morgendagen.

Tyren 20/4-20/5

På søndag er du ganske tappet for følelser, men samtidig er det en forventning i luften og en behagelig ro over deg. Du har mye å ta igjen denne dagen, så det er greit om du sover så lenge du kan. Kvelden blir morsom, men også stressende og sen.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har ikke vanskelig for å nekte en person hjelp selv om du har både kapasitet og tid til å kunne hjelpe. Dette handler mer om et personlig valg du tar. Du misliker rett og slett den som ber om hjelp, og det er derfor du sier nei.

Krepsen 21/6-22/7

Du opptrer med en selvtillit i dag som er uvanlig for deg. Du utviser evne til å håndtere konflikter på en moden måte, men også vilje til å finne løsninger på problemer. Krepsen er ikke kjent for å opptre voksent i saker som angår hjertet, men i dag gjør du det.

Løven 23/7-22/8

Du vil si ifra, men vennen din har ikke det samme behovet som deg for å åpne opp og dele følelsene sine. Du blir litt såret av oppførselen, men forstår samtidig at hen ikke orker å bli såret og derfor gjemmer seg bak en forsvarsmur.

Jomfruen 23/8-9/22

Du kommer med uvanlig kreative løsninger på ganske vanskelige problemer. Det handler om alt fra å skape gruppefølelse til å manipulere og smigre. Det siste er noe som vanligvis ikke rimer godt med Jomfruen, men i dag er du målrettet.

Vekten 23/9-22/10

Du har en evne til å bli sint over små ting i dag, og det hjelper neppe på humøret om du ikke får til prosjektene dine. Akkurat i dag går det ikke helt som du vil, men dette er en forbigående innflytelse på horoskopet ditt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du benytter anledningen til å bruke penger denne søndagen. Uansett om du handler på nett eller er ute i byen, ender du opp med litt mer enn du opprinnelig hadde planlagt. Det er et ønske om vakre ting i tegnet ditt akkurat nå, og fersk lønn og black friday forsterker dette behovet.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for bare å være innendørs i dag – du må ut i frisk luft og bevege deg rundt. Du bygger opp en rastløshet i deg som bare kan dempes ved hjelp av aktivitet. I dag møter du en person som er like rastløs som deg, og det trøster deg litt.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om å gi jernet fra relativt tidlig morgen til veldig sen kveld. Hvis det ikke var for det faktum at du er så ladet med superherlig energi fra solen, ville du rett og slett ikke klart denne dagen. Slik det er nå, kan du håndtere hva som helst.

Vannmannen 20/1-2/18

Du har lyst til å rekke både det ene og det andre i dag, og det gjør deg irritert når ting blir forsinket. Prøv å slappe av, du kommer lenger med holdningen om at ting ordner seg enn irritasjon over alt og alle. Kvelden blir uvanlig sen.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du mye utendørs. Været ser ikke ut til å påvirke planene dine noe særlig. Det virker som om du velger aktiviteter som du kan gjøre både når det stormer eller er solskinn. I dag benytter du anledningen til å skjemme deg selv bort litt ekstra.Powered by Labrador CMS