Dagens Horoskop: Søndag 5. juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det skjer ikke så mye denne søndagen og det er du glad for. Etter de siste ukenes intensitet, trenger du tid til å puste ut. Dagen i dag handler om å mentalt forberede seg for en hendelse som skjer den kommende uken.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen tar du det mer med ro og du kan forberede deg for den kommende uken, samtidig som du passer på å gjøre det litt ekstra fint rundt deg. Dette blir en harmonisk dag og en skikkelig koselig kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt irritert på visse mennesker som ikke oppfører seg som de skal. Selv om du er veldig glad i disse personene, ser du alle deres dårlige sider også. Det er bare å bite tennene sammen og tenke at du ikke kan forandre mennesker, bare elsk de som de er.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen byr på variasjon og på en herlig sammenkomst. Det blir en dag som går i vennskapets tegn og du nyter virkelig dagen til fulle. En overraskende nyhet om en reise eller ferie, gjør at du må tenke litt nytt.

Løven 23/7-22/8

Dagen byr på varierende underholdning, gjerne utendørs om været tillater det. Dette blir en eventyrlig dag hvor du får utfordret både redsler og våghalsen i deg. Du liker denne typen utfordringer etter de får deg til å føle deg levende.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne søndagen prøver du å interessere en venn med en forandring og en investering. Selv om du aner en mild interesse, innser du at han/hun hverken kommer til å ha råd eller tid til å engasjere seg i din idé. Selv om du blir skuffet, har du andre løsninger på ditt investeringsproblem.

Vekten 23/9-22/10

Denne søndagen prater du lenge med en person som har noe å fortelle deg. Du innser at det finnes mye du ikke vet om denne personen, til tross for at dere står hverandre nær. Det blir en opplysende, interessant og inær dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen i dag handler om å våge å si ifra når det gjelder ting som er viktige for deg. Du pleier ikke ha vanskeligheter med å stå på ditt, men når det kommer til visse personer så blir det tøft for deg å si nei. Her gjelder det å være sterk.

Skytten 22/11-21/12

Du gjør mye for en venn og det viktigste er at han/hun setter pris på dine anstrengelser. Om vennen din ikke ser eller kommenterer det du har gjort, vil du bli veldig skuffet.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ikke en person som har energi til å krangle med mennesker og spesielt ikke i dag. For deg handler denne dagen om å satse på seg selv og på dine interesser. Det blir en bra og kreativ søndag, selv om du er veldig trøtt når kvelden kommer. En uventet sms gjør deg veldig glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne dagen handler om å ta en ting om gangen og om å ikke slurve. Uansett om d bruker dagen på et prosjekt i hjemmet, en hobby eller jobb, så er det ekstra viktig at du er nøye med alt du gjør. Kvelden handler om familie.

Fiskene 19/2-20/3

Du sier ikke så mye i dag, men inni deg bobler det over av frustrasjon. Du har vanskelig for å forstå det visse personer sier og gjør ting som bevisst sårer andre. Selv er du veldig nøye med å være snill og korrekt, selv mot folk du ikke liker.

Powered by Labrador CMS