Dagens Horoskop: Torsdag 1. Juli

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av torsdagen gjør du noe som du ikke har kunnet gjøre på veldig lenge. Det blir en herlig og sosial dag hvor du får muligheten til å bevise for deg selv om og om igjen hvorfor du trives så godt med visse personer. De forstår seg på essensen av deg.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler mest om god mat, om å ville, og om å møte sine mer grunnleggende behov. Om du har anledning så skjemmer du deg bort litt ekstra idag. Kanskje unner du deg noe nytt og vakkert, eller noe luksus, som en massasje.

Tvillingene 21/5-20/6

Du kan bli ordentlig irritert på en kollega som aldri kan tie. Personen vet ikke hvor grensen mellom det private og deres forhold som kollegaer går. Du vet allerede for mye om dem, og det plager deg. Kvelden blir rolig og annerledes.

Krepsen 21/6-22/7

Du bruker opp ressursene dine på et ganske meningsløst prosjekt idag. Det handler om å være snill og om å ville hjelpe til, men faktum er at du verken har tid eller råd til dette prosjektet. Du bør øve deg på å si nei.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler først og fremst om å gjøre ting ferdig og bli klar tidlig så du kan bruke ettermiddagen på et prosjekt som du virkelig brenner for. Problematikken akkurat nå er at alle hverdagsrutinene fortsatt må fungere før du vier deg til prosjektet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du lader opp for å kunne fullføre så mye som mulig idag. Det er ikke så ofte at du har like mye energi som nå. Det finnes en fantastisk positivitet i tegnet ditt som gjør at du møter frykten din og overvinner hindringer.

Vekten 23/9-22/10

Gjennom torsdagen prøver du å si fra når det kommer til en eldre slektning. Du er ikke så god på å være bestemt mot denne personen, men du vet også at de utnytter svakheten din og vil ha godt av en fast hånd.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en kreativ og utviklende dag hvor du tillater deg selv å prøve masse nytt. Det er lenge siden du ble så utfordret på jobb. Endelig føler du at du kan tørre å ta plass, noe som var umulig for noen måneder siden.

Skytten 22/11-21/12

Det handler om å være ærlig, men du er ikke komfortabel med å åpne opp på denne måten. Du synes det er slitsomt å vise følelsene dine, spesielt når du ikke vet hvordan de vil bli mottatt. Av og til må du våge for å vinne. Kvelden blir interessant.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir rolig og annerledes. Du tilbringer tid med personer du liker og sammen er dere en tight gjeng som ikke slipper inn mange andre. Visse personer kan bli litt irritert på en så eksklusiv gruppe, men du tenker at det bare handler om sjalusi. Kvelden blir ordentlig bra.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en del ærender du må få gjort i løpet av torsdag formiddag, men når du er ferdig tar du en lang pause eller gir deg for resten av dagen. Det er viktig for deg å nyte sommeren nå mens den endelig er her. Kvelden handler om en interesse du har og om god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Du er en person som sier det du tenker, og av og til passer det seg ikke. Det er tilfellet idag. Du tar ting for alvorlig akkurat nå, prøv å slapp av og nyt mer av sommeren, vennene dine og lyset. Kvelden blir fantastisk.

Powered by Labrador CMS