Dagens Horoskop: Lørdag 3. Juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir litt stressende, men det er ikke noe du ikke har vært gjennom før. Du har mange jern i ilden, så det gjelder å planlegge dagen din. Om du er nyforelsket handler lørdagen om sterke følelser. Kvelden byr på magi.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen handler om å roe og oppmuntre en person som er litt nervøs. Du vet hvordan du få dem til å føle seg bedre, men det tar tid og tålmodighet. På ettermiddagen snur det plutselig og protegéen din får et strålende humør. Kvelden handler om å nyte av god mat og trivelig selskap.

Tvillingene 21/5-20/6

Du ser ikke mulighetene foran deg idag, og av en eller annen grunn fokuserer du på ting som ligger utenfor din rekkevidde. Du pleier ikke å være så trangsynt, men idag blir tegnet ditt sterkt påvirket på en måte som gjør deg mer firkantet enn vanlig.

Krepsen 21/6-22/7

Det er ikke så mye du kan forandre på idag, så nyt livet og ikke tenk så mye over det. Dagen din har flere sider idag. Ting går din vei, og du har muligheten til å møte en veldig spesiell person denne dagen. Kvelden byr på herlig fellesskap.

Løven 23/7-22/8

Nok en gang går du glipp av noe du vil være med på, og det plager deg. Det er så mye du vil gjøre at døgnets timer ikke strekker til. Av og til må du ta et valg selv om alt høres fantastisk ut. Nyt valgene du tar istedenfor å lure på om du går glipp av noe bedre.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant dag, særlig om du tillater deg selv å spre vingene litt. Du har en kunstnerisk frihet akkurat nå som får deg til å se ting fra et nytt perspektiv. Ettermiddagen ser ut til å by på godbiter og noe hyggelig sladder.

Vekten 23/9-22/10

Dagen går fort og du rekker ikke å bli ferdig med absolutt alt du vil få gjort. Heldigvis er du ute i god tid og har god margin for å bli ferdig en annen dag. Du pleier ikke å være like flink til å planlegge, men influensen fra jord gir deg mer struktur.

Skorpionen 23/10-21/22

Det blir en god men intensiv lørdag som du gjerne tilbringer utendørs. Det finnes en del herlig energi i horoskopet ditt akkurat nå, så det gjelder å utnytte den på best mulig måte. Ettermiddagen byr på en overraskelse.

Skytten 22/11-21/12

Du tar små skritt i riktig retning. Gjennom å svelge stoltheten og be om unnskyldning kommer du nærmere enn løsning på ditt og din venns problem. Det er så mye bra mellom dere at det er unødvendig å la en småting som stolthet stå i veien for vennskapet.

Steinbukken 22/12-19/1

Gjennom lørdagen prøver du å slappe av, men det går dårlig. Du lar deg stresse og da blir du lett irritert. Heldigvis har du gode mennesker rundt deg som vet hvordan de skal lette på nervøsiteten og hjelpe deg med den. På kvelden har du kontroll igjen og alt føles mye bedre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en tendens til å si og gjøre feil ting idag, så hold litt avstand. En slektning er veldig gjerrig, og det siste de trenger er en brå kommentar fra deg. Ellers er det en herlig og veldig berikende lørdag. Du nyter livet og nuet.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en fin og harmonisk lørdag hvor du samler kreftene. Du er gjerne utendørs så mye som været tillater. Det er viktig for deg å kunne ta vare på sommeren. Kvelden handler om å satse på en eller annen måte.

Powered by Labrador CMS