Dagens Horoskop: Fredag 2. Juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en fin dag hvor du får til å være produktiv samtidig som du har det morsomt. Det finnes en frihet og optimisme som du ikke har følt på lenge. Endelig tørr du tro på at ting kan forandre seg. Kvelden blir herlig, men alt for sen.

Tyren 20/4-20/5

Du aner en konflikt mellom to personer, men velger å holde deg utenfor den. Du vet at du ikke er den beste megleren, og dessuten er det mellom voksne individer så du tenker at de burde kunne ordne dette selv. Ellers er det en super og ganske begivenhetsløs dag. Akkurat slik som du foretrekker.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å si fra. Det er ikke så ofte at kollegaen din blir sint, men når personen tenner gjelder det å holde seg borte. Det finnes noe primitivt over vreden, og du vil absolutt ikke bli smittet av den. Kvelden byr på noe nytt og annerledes.

Krepsen 21/6-22/7

Du må vise at du vil, det holder ikke med bare ord. Du har evnen til å uttrykke deg godt, men i dette tilfellet er det handling som gjelder. Vennen din har behov for å se bevis på følelsene dine om de skal tro på deg.

Løven 23/7-22/8

Du venter i dag. Det har blitt en noe kald krig mellom deg og en kollega. Begge har sterke personligheter og begge har forvillet seg inn på den andres territorium. Dette gjør at dere aldri kan ligge jevnt selv om dere prøver. Kvelden bringer interessant informasjon.

Jomfruen 23/8-22/9

Du øver deg på å fremstå mer spontan og åpen. Du kan være litt firkantet, men denne sommeren vil du bevise at du har andre sider. Det handler ikke om forandring, men om utvikling.

Vekten 23/9-22/10

Du argumenterer mye med en kollega som virkelig ikke skjønner hva du sier. Uansett om du beviser at du har rett eller får støtte av andre så nekter personen å gi seg. Dette er en skikkelig energityv. Kvelden handler om vennskap og om tillit.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en litt vill dag, noe som forstyrrer følelsen av orden samtidig som en lidenskap i deg vekkes. Det er lenge siden du følte deg så levende som idag. Av og til må roen forstyrres for at du skal våkne ordentlig.

Skytten 22/11-21/12

Du har en fin og avslappende fredag foran deg. Det er lenge siden du hadde det så bra som nå. Det eneste som ikke er bra er at du og en venn har vanskelig for å komme overens akkurat nå. Det er en anspenthet mellom dere som dere burde snakke om.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra, men ganske intensiv dag hvor du må løpe litt hit og dit. Tross noe stress har du godt humør. Steinbukken har godt av å bli utfordret, men på grunn av Corona har det vært få muligheter til å konkurrere eller utfordre seg selv det siste året. Kvelden handler om en flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du omgås personer som du respekterer og liker, selv om du av og til skulle ønske at de tok litt mer kontroll over situasjonen. Mange stoler på at du skal være en ledende figur i alle situasjoner. Noe du ikke alltid har lyst til.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en rolig men fin fredag hvor du kommer deg etter en del stress på jobb. Det har blitt satt høye krav for å lykkes den siste tiden, og du vet ikke helt om du kom i mål. Du bør jobbe med selvtilliten din, du er bedre enn du tror.

Powered by Labrador CMS