Dagens Craving: Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions Serum

Nå trenger huden så sårt en boost!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Vichy.

Dagens Craving er Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions Serum.

Vi vet ikke med dere, men januar er kanskje ikke måneden der vi føler at huden gløder som mest. Selv om fridager og høytid er magisk på sin måte, så er det også lett at man sklir ut av gode rutiner, og det viser seg ofte (dessverre) ekstra godt på huden.

Enten du liker mandager eller fredager best, eller det kjente og trygge, fremfor nye utfordringer/muligheter, så er det ingen tvil om at dette året markerer en ny start, og med det er alle fjorårets (les: feriens) "synder" selvfølgelig tilgitt. Nå handler det om å gjøre det beste for deg, og det beste for deg er ofte også det beste for huden din.

En hud ute av balanse

Opplever du at huden er tørr og ubehagelig, og føles "ute av balanse"? Da kan det hende at den rett og slett er stresset. Ja, du leste riktig – huden kan faktisk bli stresset (den også). Typiske kjennetegn på stresset er hud er at den mister glød, blir ujevn i farge og struktur, og fine linjer blir mer fremtredende. Ikke akkurat sånn vi vil møte det nye året...

Derfor har vi plukket frem en real life-saver fra baderomshylla, som vi nå bruker morgen og kveld for å booste huden tilbake i balanse. Bruk 2 - 3 dråper av Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions serum daglig, på nyrenset hud i ansiktet og på halsen, før fuktighetskrem/nattkrem.

Bli bedre kjent med Minéral 89 Probiotic Fractions serum her!

Minéral 89 Probiotic Fractions serum er bygget på probiotika (som du kan lese mer om her) og inneholder aktive ingredisenser som niacinamid, vitamin B3 og antioksidanten, vitamin E.

Med andre ord: alt huden din vil ha akkurat nå!

Vichy finnes hos apotek over hele landet. Finn nærmeste utsalgsted her.

Powered by Labrador CMS