Dagens Craving: Nykr Lip Balm

Foto: Tove Sivertsen

Myke lepper? Ja, takk!

Publisert Sist oppdatert

Fanny Lip Balm: Vi fortsetter å crave deilige skjønnhetsprodukter denne uken, og i dag er det Lip Balm fra norske Nykr vi ikke får nok av.

La meg introdusere deg for min nye, beste venninne – Fanny...

Jeg fikk Fanny Lip Balm fra Nykr i sommergave av en venninne i fjor, og siden har jeg vært helt hekta! Nykr er et norsk skjønnhetsmerke som produserer alle sine produkter med naturlige ingredienser i et lite, gult trehus på Lilleaker i Oslo. Med andre ord er dette både etisk og kortreist! Du kan bli bedre kjent med Nykr i den nyeste utagaven av ELLE.

Dagens Craving: Myke lepper med Nykr

Nykr har tre ulike varianter av samme Lip Balm, alle oppkalt etter hver sin sterke, og komplekse Ibsen kvinne. Nora fra Et Dukkehjem, Hedda fra Hedda Gabler, og min favoritt: Fanny fra John Gabriel Borkman.

Foto: Tove Sivertsen

Egentlig er jeg mest fan av leppestift fordi jeg liker litt farge på leppene, men Fanny gir akkurat passe med farge, slik at leppene blir nydelig jordbærrøde – man ser rett og slett fresh ut! I tillegg lukter Fanny Lip Balm av deilig kardemomme.

I tillegg har jeg testet ut Sugar Lip Polish, også fra Nykr, og denne har også blitt en favoritt. Jeg har begynt å bruke denne to ganger i uken, og er helt frelst! Leppene blir fantastisk myke, og selve skrubben kan bare legges til som en del av din kveldsrutine.

Nykr har satt sammen et lite Lip Saving Kit som består av denne deilige skrubben, en liten spatel til å hente ut produktet med, en liten myk klut til å tørke leppene etter skrubb, og Hedda Lip Balm som dufter nydelig av lavendel. Etter skrubben påfører jeg Hedda Lip Balm, og lar denne virke over natten for et optimalt resultat. I motsetning til min hverdagsfavoritt, Fanny, er Hedda helt nøytral i fargen.

Jeg er evig takknemlig for at venninnen min introduserte meg til Fanny – vi er nå som erteris!

Powered by Labrador CMS