Dagens craving: Gavekort på The Well

Hva med å gi bort litt avslappning og velvære på Nordens største spasenter?

Publisert Sist oppdatert

Hva sier du til 10.500 kvadratmeter med spa?

The Well, som ligger kun 20 minutter fra Oslo Sentrum, har åpent alle dager i hele julen. Her får du Nordens største spasenter med tropiske sommertemperaturer, 104 stilfulle hotellrom og suiter, i tillegg til restaurantene Brasseriet i spaavdelingen og Mori i hotellets toppetasje.

Dagens craving er et gavekort på The Well – for det å enten gi bort eller få avslappning og velvære i gave, kan vel ikke passe bedre akkurat nå.

Årets beste julegave er desidert en opplevelse av velvære og påfyll av energi!

Gavekortet kan benyttes til dagspass, restaurantbesøk, hotellovernatting, spa eller alle andre kjøp på The Well.

The Well:

Foto: The Well

The Well er Nordens største og mest innholdsrike spa- og badehus, og har hele 10 ulike bassenger, 15 forskjellige saunaer og dampbad, mer enn 100 dusjer, fossefall, japansk badehus, orientalsk hamam og rhassoul leirebad. I tillegg finner du lounger, restauranter, barer og mye, mye mer. En ekte spa-fornøyelsespark med andre ord!

Foto: The Well

Uteområdet har et stort svømmebasseng, to boblebad og en sauna bygget i en rustikk stil med blant fjellrabber og furutrær. De har 25 lekre behandlingsrom der man kan bestille ulike massasjer og behandlinger.

The Well har fokus på fysisk velvære, mental balanse, gode behandlinger, sosialt samvær og – ikke minst, god hygiene.

Her kan man tilbringe alt fra noen timer til en hel dag, eller overnatte på hotellet og ta det hele som en liten getaway.

Foto: The Well

Dampbad

Viste du at dampbad har en svært positiv effekt på huden?

Dampbad åpner porene, slik at «smuss» og forurensning som bygger seg opp frigjøres, i tillegg er damp svært hydrerende for huden, og du vil derfor oppleve at huden føles silkemyk etter et besøk i dampbad.

Helt perfekt nå på vinteren, med andre ord!

Foto: The Well

The Well har et meget stort utvalg av saunaer, slik at du kan finne akkurat den som passer dine behov. Og viste du at jevnlig besøk i sauna kan lindre smerte i ledd og muskler, virke avslappende, motvirke stressymptomer og gi bedre søvn? Eller fontene for foryngelse som finnene så fint kaller sauna.

Foto: The Well

Foto: The Well

Eller hva med litt meditasjon og ro i det japanske rommet? Det er flere soner på The Well som har stillesoner, der målet er å bare ta det helt med ro. Hvem trenger vel ikke å slappe av litt ekstra etter dette året?

Foto: The Well

Det er også flere restauranter og kafeer på The Well, som serverer nydelig mat og drikke. Her kan man få alt fra pizza til sunne salater – i tillegg har de også egen julemenn i disse dager. Eller man kan nyte en middag på Mori, restauranten som ligger i hotel-delen, og her server de helt nydelig asiatisk mat.

Så hvorfor ikke unne seg litt avslappning og velvære? Dette er den perfekte gaven – både å gi og få.

Gavekort til The Well finner du her.

Foto: The Well

Powered by Labrador CMS