Dagens Craving: Vitamin C dagkrem

Denne dagkremen er virkelig et godt eksempel på at skinnet kan bedra.

Publisert

Dr Greve Pharma Vitamin C dagkrem: Jeg har alltid elsket å handle skjønnhetsprodukter på apotekene i Paris, og etter snart halvannet år uten reising har jeg nå funnet en ny apoteksfavoritt som ikke krever pass for en plass på baderomshylla.

Flytende gull

Dagkremen fra Dr Greve Pharma er virkelig noe av det mest overraskende jeg har testet. Jeg så for meg en typisk "apotekskrem". Noe som var hakket mer sexy enn Spenol, men som likevel ikke gjorde stort mer enn å gi huden fukt.

Derfor ble jeg mildt sagt gira da jeg trykket på pumpeflasken, og det som kom ut var en slags champagne i kremform. For denne dagkremen inneholder nemlig lysreflekterende pigmenter!

Dr Greve Pharma Vitamin C dagkrem, 50 ml, 239,-

Konsistensen var lett å smøre ut, samtidig som huden virkelig fikk seg en boost. Og disse lysreflekterende pigmentene tok huden min til neste nivå! Faktisk er det så fresht at jeg flere dager har valgt å droppe min faste BB- eller CC-krem, fordi jeg synes denne dagkremen gjør susen, spesielt nå som ansiktet har fått seg et lite dryss av fregner.

Vitamin C

Som en bonus er den proppfull av C-Vitamin som bekjemper frie radikaler, gusten hud og fine linjer, og du gjettet det kanskje – gir glød! OG! Den passer for alle hudtyper! Prisen er det virkelig ingenting å si på – her snakker vi budsjett!

Og nei, den ser kanskje ikke så spennende ut, men skinnet kan bedra, og det er denne et godt eksempel på. Denne dagkremen har herved fått fast plass på min baderomshylle, fordi jeg nå vet at bak denne kliniske pharma-fasaden gjemmer det seg flytende gull.

Powered by Labrador CMS