Dagens craving: ansiktsmist

Tech skin be gone! Dagens cravings gir oss massevis av fuktighet og dewy glød gjennom hele dagen!

Publisert Sist oppdatert

Hvordan får man sitt WFH–kontor til å føles litt freshere? Jo, med litt digge produkter rundt seg, vell!

Akkurat nå har vi super-craving på denne nye mistet fra Origins. En grønn og deilig nyhet som vi sprayer oss daglig med, mellom e-mails og zoom-møter.

Dagens craving: Mega-Mushroom ansiktsspray fra Origins

Har du hørt om begrepet Tech Skin? Jepp, det er huden man får som et resultat av for mye screentime. Det er et felt som flere hudleger forsker på om dagen, da ingen egentlig vet hvor mye skade huden vår egentlig tar av mobilen og pc-bruk.

Vi vet ihvertfall at huden føles tørr og dehydrert flere ganger i løpet av dagen, spesielt når vi har sittet i mange zoom-møter og er låst foran en pc-skjermen. Så, nettopp derfor har vi en mist – helst med kun en armlengdes avstand fra oss, tilgjengelig til enhver tid. Et realt must og dagens craving vi deler med dere!

Den siste ansikts-misten fra Origins, Mega-Mushroom er en fuktighetsgivende mist som beroliger huden i tillegg til at den reduserer eventuelt rødhet man har. Vi elsker at den er deilig og lett, dufter super fresht og gir huden masse fuktighet og glød! Spray lett over ansikt og hals gjennom hele dagen for super «dewy» hud.

Powered by Labrador CMS