Ukens viktigste cyber-snakkiser: Meghan, Harry Styles og Kompani Lauritzen

Ny sesong av Kompani Lauritzen, ELLE med historisk cover, Harry Styles har gjort oss "Watermelon Sugar High" etter sin deltagelse på Grammys og Vendela Kirsebom dukket opp på Khloe Kardashians Instastory. Her er ukens cyber-snakkiser!

Publisert Sist oppdatert

Velkommen til ukens viktigste cyber-snakkiser!

Denne uken, som egentlig alle uker, har det skjedd mye i nyhetsbildet. Vi har samlet et lite knippe av de viktigste, og denne uken vil vi gjerne trekke frem nyheten om at ELLE Norge for første gang har en mann på coveret, Kompani Lauritzen er i gang med sesong to, Harry Styles bemerket seg etter sin opptreden på Grammy Awards, Vendela Kirsebom havnet på Instagramstoryen til selveste Khloe Kardashian og det stormer fortsatt rundt Meghan og Harry.

– Enjoy!

Kompani Lauritzen

Vi var nok ikke alene om å glede oss til en ny sesong av Kompani Lauritzen. Spesielt kanskje i en tid som denne hvor vi er mer hjemme enn noen gang.

To episoder er overstått og vi ELLEsker programmet. I tillegg til at vi digger Dag Otto og Kristian, og selvfølgelig fenriken, er det en glede å få bli bedre kjent med både Vegard Harm, Morgen Hegseth, Bernt Hulsker og mange mange fler.

Vi ler, blir rørt og heier på en og samme gang. Vi gleder oss allerede til neste lørdag!

Første mannlige cover på ELLE Norge

Vi må naturligvis trekke frem månedens utgave av ELLE som én av ukens cyber-snakkiser. På fredag kunne vi for første gang introdusere vår aller første utgave av ELLE med en mann på coveret, og det er ingen ringere enn Herman Flesvig. Forventningene i redaksjonen har vært enorme, og gleden over å endelig kunne dele nyheten var enda større.

Ikke nok med det så lanserte vi på fredag avismagasinet, Konkret. Det er et magasin for alle, men med fokus på herre og mannlige intervjuobjekter. I denne utgaven får du blant annet et ekslusivt intervju med humorprinsen, Herman Flesvig, parfymekongen Ben Gorham, og Louis Vuittons goldenboy Virgil Abloh. Du kan også lese om de arktiske alper og mye, mye mer. Konkret vil utgis to ganger i året.

Konkret selges i sampakk med ELLE, og er tilgjengelig i butikk nå.

Harry styles

Harry Styles er igjen på alles lepper etter Grammy Awards 2021 som gikk av stabelen i LA natt til mandag. Denne gangen bemerket han seg nemlig på scenen, hvor han for første gang opptrådte under selve Grammys. Med sin lekre kreasjon og en helt rå opptreden under utdelingen med låta Watermelon Sugar har folk gått bananas og lagt sin elsk på både han, skinn på skinn antrekket og skjerfet han rocket i ulike farger til begge antrekkene.

Foto: Kevin Mazur/Getty Images

Vendela Kirsebom på Khloe Kardashians Instastory

Denne uken dukket Vendela Kirsebom opp på Khloe Kardashian sin Instagramstory.

Og det var intet mindre enn det ikoniske coveret hun gjorde for Sports Illustrated, ikledd en hvit badedrakt, som var avbildet på Instagramstoryen til Kardashian-søsteren.

Posten ble laget i forbindelse med Good American sin nye badetøy-kolleksjon som Khloe Kardashian fronter og er en del av. Der forteller hun at de nå har laget en drømmekolleksjon inspirert av alt de vet om kvinners ulike kropper og fasonger – en badetøy-kolleksjon for alle.

Meghan og Harry

Det var mye forventning i forkant av det verdensomtalte intervjuet selveste Oprah Winfrey gjorde med hertugparet Meghan og Harry etter at det ble kjent at de trer av sine offentlige roller i det britiske kongehuset.

Etter at intervjuet ble offentlig for verden har det skjedd en del ting. Hertugparet har blant annet gått til sak mot flere aviser som de mener har publisert feilaktige artikler med falske nyheter om paret. En annen svært kjent programleder, nemlig Piers Morgan, sluttet som programleder i Good Morning Britain, etter en rekke klager på hans kommentar om hertugparet etter intervjuet.

Hva blir det neste? Vi oppdaterer deg i neste ukes cyber-snakkiser!

Se et klipp av intervjuet her.

https://www.youtube.com/watch?v=aaVb3YeNQA0&t=1s

Powered by Labrador CMS