De største vårtrendene for 2022

Dette er trendene vi har troa på for våren 2022!

Publisert Sist oppdatert

Trender 2022: Trendbildet denne våren bugner av sterke farger, positivitet, lekenhet og en EKSTRA stor dose FASHION! Haute denim, sexy cut-outs, monokromt og moderne, miniskjørtet, drakter, nydelige pasteller og glitrende gavanter.

Looks som løfter deg opp, farger som spriter opp garderoben og plagg med avslørende detaljer. Her er en liten sniktitt på trendbildet 2022.

Miniskjørtet:

Husker du tiden da miniskjørtet var like bredt som et belte? Vel, den tiden er tilbake. For vår og sommer 2022 kan du ønske miniskjørtet velkommen, og den enda frekkere lille søsteren – mikroskjørtet. Vi drømmer om skjørtet fra Prada, og elsker kombinasjonen av en vintage skinnjakke med et silkeminiskjørt med slep.

Foto: Miu Miu SS22

Foto: Prada

Lilla:

Årets farge er kåret til Very Peri, en lekker nyanse av lilla. Motehuset Valentino viste en drøm av en lilla kjole stylet med en limegrønn fjærveske og gladiatorsandaler – en perfekt look for et vårbryllup.

Foto: Valentino SS22

Foto: Alberta Ferreti

Cut-outs:

Trenden som allerde begynte sterkt i fjor forsetter inn i vårmoten. Cut out-detaljer på alt fra bukser, bodysuits, kjoler, topper og skjørt. En detalj som er ny denne våren er cut-outs rundt hoftene à la Chanel. Badedrakt med høy skjæring i kombinasjon med et skjørt som hviler langt nede på hoftene er sommertrenden vi skal gå for!

Foto: Courreges SS22

Foto: Burberry SS22

Foto: Stella McCartney SS22

Foto: Chanel SS22

Solnedgangsfarger:

Solhilsen anno 2022!

Designerne hyllet de vakre solnedgangsfargene for våren 2022 med nyanser av nydelige varme oransje og gultoner. Bland fargene sammen eller gå for en look som er ton-i-ton à la Hermes.

Foto: Tods SS22

Foto: Hermes SS22

Foto: Stella McCartney SS22

Foto: Chloe SS22

Drakten:

Det er bare å dyrke din indre Cher Horowitz, og gå til innkjøp av drakter à la 90-tallet. Korte, preppy og fargerike er stikkord for looken. Style den gjerne med perfekt fønet hår og flate sko.

Foto: Chanel SS22

Foto: Christian Dior SS22

Foto: Christian Dior SS22

Glittrende & Metallisk:

Denne våren skal du glitre om kapp med vårsola! Transparente glittrende stoffer med strass, sølv og gull. Nå skal glamouren vises på dagtid og gjerne som hos Stella McCartney ved å kombinere en glitrende catsuit med en sporty parkas over!

Foto: Burberry SS22

Foto: Stella McCartney SS22

Foto: Stella McCartney SS22

Foto: Altuzarra SS22

Foto: Isabel Marant SS22

Ball Gothique:

Tenk volum, mye dramatikk og ekstravangante klær! Skal hun på et ball? Eller en stor fest? Lekre stoffer med paljetter og stener, blonder og applikasjoner – her er more MORE og vi absolut elsker Louis Vuittons spinn på denne trenden..

Vi ønsker oss korte dressjakker og skjørt med mye volum, og helst i et semi transparent glitrende tekstil.

Foto: Louis Vuitton SS22

Foto: Balenciaga SS22

Foto: Givenchy SS22

Pop av Farge

Vi ble introdusert for eplegrønt i fjor våres, og flere farger skal erobre garderoben din denne våren. Knall rosa, limegrønt, eplegrønt, gult, lilla og oransje er bare noen av fargene som gjelder for neste vår.

Foto: Valentino SS22

Foto: Stella McCartney SS22

Foto: Prada SS22

Monokrom hvitt:

Minimalistisk hvitt, gjerne med sporty snitt og litt oversized. Vi har lagt vår elsk på estetikken til både Chloé og Hermes, sistnevnte med de fineste buksene stylet med magekort topp til..

En chic og moderne look som passer perfekt inn i sommergarderoben 2022.

Foto: Chloe

Foto: Hermes SS22

Foto: Hermes SS22

Pasteller:

Søte pasteller er også er stor hit for våren 2022. En mintfarget minimaltisk kjole à la Prada og den fineste pasteldrømmen av en genser fra Michael Kors er øverst på ønskelisten.

Foto: Prada SS22

Foto: Michael Kors SS22

Haute Denim:

Denim er hautere en noen gang.. Denim med glittrende applikasjoner som hos Isabel Marant, eller lavt på hoftene stylet med tynne, delikate bluser à la Valentino eller er glamorøs denim look som hos Louis Vuitton.

Foto: Louis Vuitton SS22

Foto: Isabel Marant SS22

Foto: Valentino SS22

Power Blazer:

Dressjakken har fått ben å gå på. For våren – gå for en litt mer overized versjon, og style den med nakne ben og sjefete attitude.

Foto: Saint Laurent SS22

Foto: Chanel SS22

Perler:

Skal du kjøpe noen nye smykker, så la det være noen perler. Både naturlig, nostalgisk og moderne på samme tid og en perfekt kombinasjon med sesongens minikjoler!

Foto: Valentino SS22

Platåsko:

Vårlook til nye høyder! Platåskoene er tilbake for fult i trendbildet, og til neste vår er det denne skoen som står øverst på ønskelisten.

Foto: Lanvin SS22

Miniveske:

Vesken kan gjerne være mini neste vår, og dermed skal du ha med deg minimalt. Tenk Marie Kondo og ha med det som virkelig sparks joy – aah så deilig!

Foto: Christian Dior

Gladiatorsandalen:

Snøring langt oppetter leggen, yep – det er looken for neste sommer. Den perfekte sandalen til alt fra fine sommerkjoler til sesongens miniskjørt!

Foto: Valentino SS22

Hands free:

Hvorfor ikke gjøre som Saint Laurent og stappe clutchen ned i liningen på jeansen på neste fest? En look vi elsker!

Foto: Saint Laurent SS22

Foto: Saint Laurent SS22

Powered by Labrador CMS