Slik styler du crop tops

Foto: Imaxtree

Sensommertrenden alle vil gå med nå...

Publisert Sist oppdatert

Selvom vi egentlig ikke ønsker å si det helt enda så nærmer sommeren seg over for denne gang, men moteverden utnytter sommertrendene så langt det går. Denne sommeren har crop tops trendet ikke bare i Norge, men verden over. Én av de som har rocket stilen gjennom hele sommeren er Hailey Bieber og hun styler toppene helt perfekt.

Sensommertrend: Crop tops

Crop tops er korte topper som er croppet ved magepartiet og poenget med trenden er at hud skal vises. Toppene er ofte croppet enten under brystet eller midt på magen. Flere av toppene har denne sesongen hatt puffermer og knyting eller bare vært vanlige singletter, men som er korte.

Det er faktisk like enkelt å lage en croppet topp selv – har du en singlet eller T-skjorte du vil gjøre noe nytt med – klipp den opp!

Crop top-trenden kan styles på flere forskjellige måter – alt fra «søt og sommerlig» til en mer «klassisk» look. Flere av toppene har blonder og små krager og kan styles til lyse linbukser og ballerinas. Vil man gå for en mer chic stil kan sorte, enkle singletter som er croppet styles til dressen – det er superfresht å style en sort blazer og sort dressbukse til en sort crop top.

Slik styler du trenden

Hailey Bibeber er bokstavelig talt dronningen av crop tops. Kopier stilen til Hailey og style en sort croppet singlet til en high waisted, sort bukse med belte.

https://www.instagram.com/p/CO858P4JqtX/

Pernille Teisbaek styler en liten crop top med en beige bukse og en hvit, åpen skjorte – en kaffe to-go i denne stylingen please!

https://www.instagram.com/p/CRG_VN3r5Jl/

Crop tops med puffermer er spottet på flere moteprofiler denne sommeren. Toppen kan styles til skjørt og saronger med pumps og accessories – denne stilen gir oss skikkelig summervibes.

https://www.instagram.com/p/CSHiQFeMbrF/

Hanna MW tok med crop top-stylingen ut på gaten i sommer og styler den opp med skjørt med snøring og clutch fra Bottega Veneta.

https://www.instagram.com/p/CRLhZxtpGZD/

Gjør som Ella å style en hvit, søt crop top kan til dyreprint, lekkert accessories og vesken alle drømmer om fra Prada.

https://www.instagram.com/p/CR_1xcvLtIt/

Shopping: Våre favoritter

Crop top fra Faithfull The Brand\Net a porter, kr 1878.

Topp fra Faithfull The Brand/Net a porter, kr 1547.

Søt topp fra & Other Stories, kr 590 (annonse).

Topp fra & Other Stories, kr 590 (annonse).

Topp fra LouLou Studio/Net a porter, kr 1866.

Crop top fra Monki, kr 150 (annonse).

Topp fra Jacquemus, kr 5538.

Toppen fra Jacquemus er nå på salg!

Topp fra Filippa K, kr 999 (annonse).

Cropped top fra LouLou Studio, kr 1558.

Powered by Labrador CMS