mote

CPHFW: Høydepunktene fra Ganni FW23

James Cochrane

8 detaljer vi elsker fra Ganni-visningen

Publisert Sist oppdatert

Sommerfugler var den store inspirasjonskilden bak Gannis høstkolleksjon. Dette markerer et nytt kapittel for det danske motehuset. Denne sesongen handler om transformasjon, forandring og positivitet. «Alt det sommerfugler symboliserer», uttalte Ditte Reffstrup.

Gannis høstkolleksjon er mer voksen og moden enn på lenge, med fokus på sleeke statement pieces, sterke plagg og ukomplisert styling. En høstkolleksjon som traff på alle blinker, og her har vi listet våre 8 favoritter fra visningen.

Ganni FW23:

Tomat-rødt

Under moteuken i København var dette en av de store trendfargene vi har spottet: tomatrød, og denne nydelige paljettkjolen i sterk rød blir en stor slager neste sesong.

Langt denim skjørt stylet med skjorte

Yes, lange skjørt er kommet for å bli, og vi elsker hvordan dette lyse denimskjørtet er stylet med en matchende skjorte til, da litt halvåpen. Et stort hurra til avslappet og superchic klesstil!

Den lyseblå strikkekjolen

Vi klarer nesten ikke å slutte å tenke på denne blå drømmen av en strikkekjole ... Perfeksjon!

Denimskjørtet stylet med ton-i ton jeans

Et langt denimskjørt stylet med ton-i-ton matchende jeans under – yes, det er looken vi skal gå for neste høst. Så kult!

Den lange mosegrønne fløyelskjolen

En fotsid mosegrønn kjole viste vi ikke at vi trengte i garderoben før i går kveld ... men, hallo det gjør vi jo! Denne kjolen er plassert høyt opp på høstens ønskeliste ...

Disco-denim

Gjør som hos «House of Ganni» og blæst Sonos-anlegget hjemme med litt late 90s-musica som Mariah Carey sitt album Butterfly. Dra på deg dette gullsettet og sett kursen mot et dansegulv. Heisann, Endorfinlykke!

Den lyseblå drakten

En skredderlook à la Ganni som denne lille lyseblå drakten står på vår ønskeliste nå. Chic, sofistikert, men allikevel i leken Ganni-stil.

Den nye Ganni-logoen

Vi elsker den nye Ganni-logoen som du her kan skimte på høyre bukseben og høyre arm, hvor inspirasjonen bak er ... sommerfugl.

Et stort Viva til Ganni for en fresh update og videreføring av Ganni-brandet. Om vi ikke ville være en #gannigirl før, så vil vi i hvert fall det nå!

Powered by Labrador CMS