Nathalies dagbok fra moteuken i København:

Publisert Sist oppdatert

Se mine høydepunkter fra moteuken i København her!

Manon Les Suites:

Med altfor tung koffert til å bare være borte i tre dager, sjekket jeg inn på mitt favoritthotell i København - Manon Les Suites. En oase midt i København Sentrum, bygget som en riad med åpent tak, svømmebasseng og masse palmer i midten og hotellrom rundt. I sjette etasje er det også en roof-top det er verdt å sjekke ut! Hotellet åpnet i mai, og jeg har allerede rukket å bo her to ganger. Det er virkelig så idyllisk å slappe av på en av solsengene omringet av en masse grønne planter.

by Malene Birger-showet:

De av dere som kjenner meg vet at jeg er en ihuga fan av by Malene Birger. For meg er det en internasjonal klasse over henne og en "Celine"-vibe som gjør at jeg stort sett kunne ha levd i hennes klær. Derfor er det som bursdag og julaften på en gang å få sitte på første rad og se hennes visninger. Denne kolleksjonen var inget unntak! Jeg elsket.

De danske it-jentene:

Det er noe eget med danske jenter. Jeg har en liten girl crush på de alle sammen og hvordan de klarer å kle seg på en så kul og uanstrengt måte. Mine to favoritter er Thora Valdimarsdottir og Jeanette Madsen.

Sølvbuksene og Freja Kirk på Munthe-showet:

Fikk øynene opp for en ny artist i København, nemlig Freja Kirk. Hun sang på Munthe showet og var helt rå. Det var disse sølvbuksene som gikk ned catwalken også. De ønsker jeg meg!

Attituden, solbrillene og modellene på Saks Potts showet:

Kolleksjonene til Saks Potts er alltid like inspirerende, men jeg må si det var attituden til modellene på runwayen som slo meg rett ned i støvlene. Girlpower for life sier jeg bare! Også elsket jeg de smale solbrillene.

Antrekkene mine:

Det er jo alltid gøy å pynte seg når man er på moteuker, men jeg synes det er ekstremt vanskelig å skulle vite hva man skal ha på seg. Og jeg ender alltid opp med å ta med meg altfor mye og angre på at jeg ikke tok med meg noe helt annet når jeg først er der. Men er vi ikke alle sånn? Disse fem antrekkene ble det ihvertfall. For å være ærlig så går jeg heller med en dress enn en kjole, men jeg synes det er gøy å både være elegant og sporty i stilen!

De vide denimbuksene hos Ganni:

Jeg er helt sikker på at dette kommer til å bli en kjempe stor trend neste sommer. Supervide denimbukser og snøre i livet. Legg merke til at magetoppen også er tilbake, selv om vi vel alle har et lite elsk/hat forhold til akkurat det plagget!

Å bare sykle fra visning til visning:

Jeg pleier alltid å leie en sykkel når jeg er i København, dersom ikke hotellet kan tilby sykler finnes det drøssevis av sykkelsjapper hvor du kan leie fine sykler til en ca 200 danske for tre dager. Jeg virkelig elsker følelsen av å sykle rundt i en by. Man får oppleve den på en helt annen måte. Jeg tenker at man først kan føle seg hjemme i en by om man gjør som de som bor der.

Alle de inspirerende street-style antrekkene:

Jeg må ta av meg hatten over hvor flinke alle er til å kle seg!

Apollo Bar & Kantine:

Et helt nytt sted det er verdt å sjekke ut når du er i København! Det ligger på Charlottenborg Kunsthall og er en restaurant eid av Fredrik Bille Brahe, kjæresten til supermodell Caroline Brasch Nilsen, maten er supergod og alt til og med vinen, er økologisk. Etterhvert kan man trekke utendørs og danse til kl to på natten. Vi endte opp der begge kveldene vi var ute i København. Det var sååå gøy!

Powered by Labrador CMS