mote

10 ting vi pakker med oss til moteuken i København

– Klassiske statementplagg som kan gi det lille eksta til antrekket er nøkkelordet!

Publisert

Å pakke kofferten for Fashion Week er noe av det morsomste jeg vet om. Ofte går jeg gjennom visninger for den kommende sesongen og noterer meg nøkkelelementer som jeg har troen på. Denne høsten står blant annet en enkel, sort fotsid jakke i dressjakkestoff høyt på ønskelista, i tillegg til slips, en oversized dressjakke, et par freshe boxy jeans, en crispy skjorte og statement accessoirer som et par killer heels, store strassøredobber og en liten it-veske. 

10 plagg vi gjerne pakker med oss til moteuken i København

1. En fotsid lang frakk 

En fotsid lang dressjakke-frakk kan styles til alt fra jeans og en skjorte, til shorts og flip flops. Et virkelig must denne høsten. 

Fotsid jakke fra Weekday via Zalando, kr 712. 

2. Oversized blazer 

Den Oversizede herreblazeren er virkelig overalt i motebildet denne sesongen (ikke det at den ikke har vært populær en del sesonger allerede), og den kan gjerne være vintage og se ut som du har typ fått den av bestefaren din. Jeg elsker å tråle vintagebutikker etter den perfekte, men det finnes også flust av fine blazere i alle prisklasser der ute. Se etter en blazer i god kvalitet, som ull eller linblanding. 

3. En blåstripet skjorte

Skjorte fra ARKET, kr 790 (annonse).

Får man noen gang nok skjorter i garderoben? Vi tror ikke det. Vi har lyst på en blåstripet herreskjorte á la Gucci, som du kan putte nedi et par jeans og style med slips eller blazer over. Også så fint i kombinasjon med et par vide dressbukser og store strassøredobber som Kaia Gerber nylig viste frem på catwalken hos Valentino. 

4. Et par statement strassøredobber i sølv

Vi er totalt obsessed med looken til Kaia Gerber for Valentino og er på jakt etter et par øredobber som gir den klassiske “hvit skjorte og jeans”-looken det lille ekstra. 

Øredobber fra Glitter, kr 199 (annonse). 

5. En liten it-veske 

Veske fra Prada, kr 8733 (annonse). 

Denne høsten ser vi mye av minimaltiske og klassiske plagg, men accessoirene kan gjerne være utagerende og prangende. Og en veske som gjør hele antrekket er alfa og omega. 

6. Statementboots 

Det holder for oss med en dressjakke eller skjorte som kjole og et par fantastiske statementboots som bare gjør hele antrekket. Se etter et par som kan brukes til alt og som er komfortable å gå i. Invester gjerne i et par i skinn, disse vil du kunne ha år etter år og kommer alltid til å redde enhver kleskrise. Vi er fremdeles ikke lei cowboy boots, ellers står et par chunky boots a la Miu Miu AW22 høyt på ønskelista. 

Boots fra Vaga Bond, kr 2699. 

7. En fin strikkegenser i god kvalitet

V-hals genser fra Soft Goat, kr 2935 (annonse).

 Vi er veldig inspirert av Prada sin AW23-kolleksjon denne høsten og er på jakt etter en enkel og fin strikkegenser som vi kan style til et midi eller miniskjørt. Se etter gensere i gode kvaliteter som merinoull og kashmir. 

8. Vide dressbukser 

Dressbukser fra Weekday, kr 590 (annonse).

Vide dressbukser er veldig flatterende og gir deg lange bein, i tillegg er det et av de nøkkelplaggene vi sverger til fordi de kan styles til absolutt ALT i garderoben!  

9. Bermudashorts 

Shorts fra COS, kr 690 (annonse). 

Vi er helt obsessed med bermudashortsen akkurat nå og styler den gjerne til et par mokkasiner, en crisp skjorte og enten en blazer eller fotsid frakk til. 

10. Slips

Slipset er å se overalt denne sesongen. La deg inspirere av visningen tilValentino og style med feminine plagg som et silkeskjørt eller en florlett topp.

Herreslips fra H&M, kr 199 (annonse). 

Powered by Labrador CMS