Supermodell Erin Wasson åpnet visningen til Holzweiler!

Det norske merket Holzweiler satte standarden når de for første gang viste under moteuken i København.

Publisert Sist oppdatert

Det er deilig å være norsk i Danmark, ihvertfall når Holzweiler har show for første gang under moteuken i København.

Og ikke mindre stolt blir man da man får øye på ingen ringere enn supermodell Erin Wasson som første ned catwalken.

Det norske designertemaet med Maria Skappel, Susanne Holzweiler, Andreas Holzweiler og Duy Ngo Dihn i spissen, vet å skape blest rundt det norske klesmerket Holzweiler!

Ved siden av meg på første rad sitter Leah Meyer og Henke Holm, sistnevnte kanskje best kjent som Even i suksess-serien Skam. De er begge i København kun for å se Holzweiler kolleksjonen.

Lenger nedenfor på første rad sitter Camilla Pihl og kjæresten Peter Peters og i tillegg er det så stappfullt av alt som kan krype og gå av både norske bloggere og influensere samt internasjonale redaktører og it-girls.

Backstage står den internasjonale it-girlen Veronika Heilbrunner og styler modellene. Hun har sammen med byrået Grenaa hatt ansvaret for de siste visningene til den norske designerkvartetten.

Men hvordan har det seg at alt dere i Holzweiler tar på, blir til gull?

- Takk for komplimentet, vi tror hemmeligheten ligger i at vi aldri slutter å drømme, vi er uredde og vi tørr og satse! Samtidig som vi er litt naive, og elsker det vi holder på med!

Følg med på ELLE.no for flere daglige oppdateringer fra moteuken i København og husk å følge oss på Instagram på: @ellenorge!

Powered by Labrador CMS