Skjønnhetsproduktene vi vil ha nå

Foto: Imaxtree// Produsentene

Vi har lyst på lette produkter som gir masse glød!

Publisert Sist oppdatert

Vi nærmere oss sommer og varmere dager og vi vil bytte ut den dekkende foundationen med noe lettere til ansiktet, og få lysere hår til sommeren.

Vi vil også pynte håret med glitrende hårspenner og pynte oss til sommerfest med fargerike kajaler og friske lepper.

Her er produktene vi vil ha nå!

Sommerens skjønnhetsprodukter

Hårpynt

Vi blir (heldigvis) ikke kvitt hårpynt-trenden helt enda. Også på vårens visninger, hos blant andre Versace og Simone Rocha, var hårspennene på plass. Det perfekte våpenet mot dårlige hårdager, eller en lettvint måte å gjøre sveisen ekstra pyntet til bryllup eller fest.

Hårklype fra Glitter, 159,-

Fargesterk​

Fargesterke og iøynefallende eyelinere er en av sesongens kuleste trender. Vil du teste den ut, er dette lineren du bør gå for. Den kommer i ti fantastiske høypigmenterte farger, og tåler både tårer og svette uten å forsvinne. Og så er den overraskende enkel å legge fint – selv for de mindre erfarne!

Kajal Inkartist fra Shiseido, kr 260 (annonse)

Plettfri hud

Like fin på huden som den er å se på!

Den inneholder 97 prosent naturlige ingredienser og er så lett på huden at det er umulig å kjenne den. Likevel har den en god dekkevne som lett kan bygges opp, og holder seg fin gjennom hele dagen. Produktet er tilgjengelig i 30 nyanser.

L’Essentiel Foundation fra Guerlain, kr 580 (annonse)

Tryllepenn

Den ikoniske tryllepennen Touche Éclat, som på magisk vis lysner blikket og får deg til å se mer våken ut på et blunk, kommer denne våren i en ny versjon mange nok vil hoppe i taket av lykke av. Nyheten har nemlig full dekkevne, men evner likevel å levere det samme naturlige og plettfrie resultatet som originalen.

Alle hjerter gleder seg!

Touche Éclat Full Cover fra YSL, kr 350 (annonse)

Sommerblond

Enten man har striper eller helfarget hår, kjenner de fleste blondiner seg igjen i at fargen fort blir en nyanse eller to gulere enn ønskelig. Dette kan være redningen!

Denne nye ultrafiolette hårpleieserien spesielt utviklet for blondt hår inneholder både dyptpleiende og nøytraliserende ingredienser som gir håret en klarere farge og mer glans. Du kan også få skreddersydd en personlig rutine tilpasset ditt hårs behov.

Blond Absolu fra Kérastase, fra kr 280

Luksuskrem

Peptider vil du garantert se mye av i hudpleie­produkter framover. De små proteinene kommuniserer med hudcellene, og bidrar til at de gjør ulike ting som å forbedre fuktbalansen eller glatte ut rynker. Denne nydelige nyheten inneholder peptider som hjelper huden med begge disse tingene, i tillegg til å bekjempe frie radikaler og beskytte mot infrarøde stråler.

Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face and Neck Creme fra Estée Lauder, kr 1005 (annonse)

Sommerens beste leppestift

Dette er produktet for deg som elsker leppestifter med mye fukt og en lett, skinnende tekstur. Den inneholder tre nærende oljer og føles derfor silkemyk på leppene. Den er enkel å påføre, selv uten speil. Fargepaletten består av 27 nyanser, fra lys nude til mørk plomme.

Vi elsker #90 Jour; en dus rosafarge som er perfekt til hverdags!

Rouge Coco Flash fra Chanel, kr 380

Glød

Gi huden en perlemorskimrende glød med denne smarte boosteren, som i tillegg inneholder pleiende ingredienser som fukter og gir næring til huden. Bruk den som en primer under foundation ­eller bare rett på huden om du foretrekker en mer naturlig look. Denne kommer til å bli en storfavoritt i vår og sommer!

Super Radiant Booster fra Nars, kr 310 (annonse)

Perfekt foundation

Denne cushion foundationen fra Armani Beauty er helt fantastisk. Huden blir rett og slett perfekt og teksturen er unik.

My Armani to Go Cushion Compact 2 fra Giorgio Armani Beauty, kr 675 (annonse)

Fuktbombe!

Denne nyheten har vi ventet lenge på! Endelig utvider Weleda sin anerkjente Skin Food-serie med tre nye produkter; en skikkelig fuktbombe av et bodybutter, en litt lettere versjon av den klassiske kremen og en deilig fet leppebalm.

Skin Food fra Weleda, fra kr 129 (annonse)

Helt rent

Rens huden i dybden og fjern sminken på 1-2-3 med denne milde og fuktighetsbevarende rensebalmen. Massér den inn i huden mens den er tørr, tilsett litt vann og fortsett å massere til den blir kremet. Skyll av. Den perfekte partner for kveldsrutinen, uansett hudtype. Melting Cleansing Balm fra Emma S, kr 229 (annonse)
Powered by Labrador CMS