Høye hæler? Slik unngår du gnagsår på fest

Du trenger ikke la favorittskoene bli igjen hjemme for å unngå gnagsår på fest. Her er våre beste tips mot irriterende blemmer.

Publisert Sist oppdatert

Beste gnagsårplaster: Vi har alle opplevd å få ødelagt en god kveld av irriterende (og vonde) gnagsår. Sårene oppstår som følge av økt friksjon mot huden, og for å unngå gnagsår må man minimere denne friksjonen så mye som mulig. Derfor bør du alltid ha med en god hjelper i veska.

Slik unngår du gnagsår

Det kan lønne seg å gå inn skoene først – da unngår du som regel gnagsår og andre fotvondter på fest. Skal du gå med strømper, er det også viktig at disse er tørre og at de er laget i et stoff som puster og transporterer svette.

Frykter du gnagsår på fest?

Du kan forebygge gnagsår ved å påføre et Compeed-plaster før du går ut døren. I tillegg kan det være smart å ha med seg en pakke i veska – plasteret kan nemlig også brukes hvis gnagsår begynner å komme til syne, og funker da som et avlastende lag mellom hud og sko.

Beste gnagsårplaster

Compeed-plaster fungerer som et ekstra hudlag som styrker hudens naturlige fuktighetsbalanse. Plasteret lindrer øyeblikkelig vonde gnagsår, beskytter mot og demper friksjon, samt leger såret raskt. Plastrene absorberer fuktighet og danner en beskyttende pute som lindrer smerte umiddelbart, og gir optimale lindringsbetingelser for gnagsår.

Slik bruker du Compeed-gnagsårplaster:

  1. Rengjør og tørk huden før påføring. Sørg for at gnagsårområdet er fritt for krem eller olje.
  2. Fjern det nederste papiret, ikke ta på limsiden med fingrene.
  3. Trykk plasteret på plass over blemmen, og pass på at kantene glattes godt ut.

Voila!

Din usynlige hjelper

Hvis du ønsker litt mer usynlig hjelp mot gnagsår, kan du også bruke en gnagsårstift fra Compeed. Den er effektiv når det gjelder å forebygge friksjon og blemmedannelse. I tillegg er den veldig enkel å bruke. Du påfører stiften på hælen, eller andre deler av kroppen du ønsker å beskytte mot overdreven friksjon. Stiften skal ikke brukes der det allerede er blemmer eller åpne gnagsår – dette er forebygging.

Stiften beskytter huden mot friksjon på en øyeblikkelig og usynlig måte, og forebygger med det dannelsen av gnagsår.

God fest – uten gnagsår

Powered by Labrador CMS