Meghan Markle og Prins Harry besøkte George og Amal Clooney ved Comosjøen

Og de fikk visstnok hilse på Clooney's tvillingbarn også...

Publisert Sist oppdatert

Å være gift med en prins er en ting, men tenk å få lov til å henge med skuespillerkjekkasen George Clooney i tillegg. Vi vil ha Meghan Markles liv!

Prins Harry og Meghan Markle har nemlig den siste tiden vært på besøk hos George og Amal Clooney i deres hjem ved Comosjøen i Italia.

På besøk i Villa Oleandra

Villa Oleandra - hjemmet til George Clooney i Comosjøen. Foto via @mylenevdv84

George og Amal inviterte Meghan og Harry hjem til seg i begynnelsen av sommeren, men det var først nå prinseparet hadde anledning til å komme på besøk, dette hevder kilden US Weekly har snakket med.

"George og Harry har et spesielt bånd og vennskap, og de var lykkelig over å endelig få prinseparet på besøk".

Paret ankom Comosjøen torsdag forrige uke og ble der i tre netter. De ankom Italia med privat jet. I løpet av disse dagene fikk prinseparet også hilse på Clooney-barna, tvillingbabyene Ella og Alexander.

"De tilbrakte hele helgen i hjemmet til George og Amal, og George hadde sørget for at prinseparet fikk den sikkerheten og det privatlivet de fortjener", hevder kilden.

Amal Clooney hadde på seg en gul Stella McCartney kjole da hun deltok i det kongelige bryllupet til Meghan og Harry i mai i år. Foto: Getty Images.

George og Amal Clooney var også gjester under det kongelige bryllupet i mai. Amal og Meghan har kjent hverandre en god stund, etter at de ble introdusert for hverandre via en felles bekjent, i henhold til en kilde People har snakket med.

Amal (som jobber som advokat i London) skal visstnok ha vært en god støttespiller for Meghan da hun startet sin nye tilværelse i England.

Meghan og Harry har fri fra alle offentlige plikter denne måneden og har i tillegg til å ha vært på besøk i Comosjøen, også tilbrakt tid i deres andre hjem i Oxfordshire og vært på besøk på Balmoral Castle i Scotland, der dronning Elisabeth tilbringer sin ferie.

Kilde: Harpers Bazaar.

Så du: Meghan og Harry strålte sammen i bryllup?

Powered by Labrador CMS