Motehuset Colette legger ned!

Varehuset kjent for å satse på oppadstormende designtalenter legger ned etter 20 år...

Publisert Sist oppdatert

Det parisiske motehuset Colette stenger dørene for godt og har sin siste åpningsdag 20. Desember!

Motehuset som blant annet har kunnet skilte med de to norske merkene Holzweiler og Tom Wood, og som er kjent for å være et banebrytende varehus som har våget å satse på nye og oppadstormende designtalenter, legger ned etter 20 år. Colette har vært hjem for en masse eksklusive designsamarbeid og er en kjendisspekket butikk som tilbyr både kjente merkevarer som Balenciaga og Vetements og en rekke mindre kjente designere.

Colette ligger i den kjente shoppinggaten Rue Saint-Honoré - midt i hjertet av Paris. Og om du har vært i nærheten, er det ikke til å unngå å legge merke til alle turistene som til stadig besøker butikken.

Hvorfor de nå velger å legge ned en relativt suksessfull merkevare vites ikke, men det er allerede klart at det blir Saint Laurent som tar over lokalene. Noe spesielt kan man jo kanskje si at det er, ettersom Saint Laurent sin sjefsdesigner Hedi Slimane nektet Colette å selge Saint Laurent i 2015, i ren demonstrasjon til at varehuset solgte t-skjorter med slagordet "Ain`t Laurent without Yves".

Saint Laurent åpner ny butikk i Oslo. Les mer her!

Ønsker du å besøke Colette en siste gang, finner du butikken på 213 rue Saint-Honoré frem til 20 desember.

Powered by Labrador CMS