Dagens craving: Sommerglød på tube

En ny selvbruningsfavoritt i redaksjonen.

Publisert Sist oppdatert

Denne helgen fikk mange av oss en skikkelig forsmak på sommerferien, og følelsen av at den nærmer seg kom snikende. Når vårgarderoben nå byttes ut med enda lettere plagg, og vi sakte men sikkert skal hoppe i badedrakten, er det kanskje mange av oss som føler at tanen ikke er helt der den bør være ...

Godt vi har noe som heter self tan, sier jeg bare.

Det finnes mange gode varianter på markedet nå, og selvbruningsprodukter er ikke hva de en gang var. Joda, det er fortsatt mulig å gå på en smell (Ross i Friends, anyone?), men generelt sett så er produktene mye, mye bedre enn før.

Undertegnede er ikke så veldig god på selvbruning (selv om jeg definitivt burde det, med den lettere gjennomsiktige fargen huden min har), men som skjønnhetsansvarlig har jeg vært nødt til å steppe opp og teste. Det har gått både bra, og veldig dårlig ... og jeg har klart å finne noen favoritter. ELLE-festen nærmer seg også med stormskritt, så her er det bare å sette i gang.

Nummer én på listen akkurat nå er denne geleén fra Clarins! Den blir ikke oransje, ikke skjoldete, ikke spesielt klissete, og farger ikke av på klær eller sengetøy. I tillegg kan den brukes både på kroppen og i ansiktet, da den ikke inneholder noen poretettende ingredienser.

Med denne geleén har du god kontroll på fargen, men til gjengjeld så trenger den noen dager å bygge seg opp. Du blir ikke supertan over natten, men det er egentlig bare en fordel!

Påfør gjerne med en påføringsvott, slik at resultatet blir enda jevnere, og så slipper du å bli farget inni håndflaten. Smør knær, albuer og ankler med litt vanlig(!) fuktighetskrem både før og etter, slik at du unngår at det «hoper» seg opp farge.

Tips: Eksfolier huden dagen før du skal begynne med selvbruning, slik at du får bort døde hudceller. Smør deg også med en fuktighetsgivende bodylotion – tørr hud kan gi et ujevnt resultat.

God sommer – glød i vei!

Clarins Self Tanning Instant Gel. kr 325.

Powered by Labrador CMS