ELLEs favoritter fra Clarins

Vi gjør oss klare for ELLEfesten med disse produktene!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Clarins.

Nå er det ikke mange dager igjen til ELLEfesten, og vi er i full gang med alle tenkelige forberedelser – også med tanke på antrekk og glam.

Derfor er vi utrolig stolte og glade over å ha med oss en av våre store favoritter innen skjønnhet, Clarins, med som samarbeidspartner i år. Vi ELLEsker Clarins fordi de lager produkter som er pleiende, effektive og som samtidig bevarer din naturlige skjønnhet. Flere av Clarins sine produkter har vært favoritter i redaksjonen i lang tid, men vi har også fått muligheten til å teste noen nyheter!

Nå har vi samlet opp våre seks favoritter, i en miks av både makeup og hudpleie, som vi bruker flittig nå i forkant av ELLEfesten, på selve ELLEfesten og som har fått (les: allerede har) fast plass i sminkepungen.

Mange skal sikkert også feire etterlengtede bryllup og delta på sommerfester i år, og i så fall er dette produkter du bør notere deg!

ELLEs favoritter fra Clarins

First things first – hudpleie. For uansett hvor mange deilige sminkeprodukter du bruker, så vil ingenting fungere optimalt dersom grunnlaget ikke pleies og får kjærlighet.

Double Serum

Clarins Double Serum er et komplett anti-age serum for alle kvinner over 25 år, inkludert sensitiv hud, og går på hudens fem viktigste funksjoner for synlig yngre hud: Fukt, næring, oksygen, regenerering og beskyttelse.

Double serum etterlater huden med en fantastisk synlig glød, men bidrar også til å glatte ut rynker, stramme opp huden, jevne hudtonen og minimere porer.

Serumet har også en helt spesiell pumpe som lar deg dosere etter behov, slik at du kan velge om du vil ha en liten dråpe eller stor dråpe av produktet. Den "lille dråpen" er perfekt hvis du ønsker å blande inn litt av serumet sammen med foundation for ekstra glød og pleie.

Clarins Double Serum 50ml, 799,-

Beauty Flash Balm

Dette produktet er allerede et kult-produkt, men er nå relansert med ny formula, som inneholder 96% ingredienser med naturlig opprinnelse.

Vi ELLEsker dette produktet for sin allsidighet! Det kan brukes som en dagkrem, maske og primer, men kan også blandes inn med andre produkter – er det rart vi er fan? Med andre ord er dette et produkt som hører like mye hjemme i vesken, som på baderomshylla, da det er ultimat for touch up!

Kremen påføres i et tynt lag, og du kan gjerne klappe den inn i huden fremfor å smøre. Du kan også bruke det som en maske 2 - 3 ganger i uka. Beauty Flash Balm strammer opp og jevner huden, fukter og sørger for fantastisk glød!

Clarins Beauty Flash Balm 50ml, 399,-

Psst! I Beauty Flash-serien finner du også Beauty Flash Peel med AHA- og BHA-syrer! Også en stor favoritt!

Natural Lip Perfector

Vi er garantert ikke alene om å syntes at Clarins Natural Lip Perfector er verdens beste lipgloss! Faktisk er dette Norges mest solgte lipgloss, så det taler for seg selv.

Vi ELLEsker hvordan den smelter på leppene og etterlater en eksklusiv og nydelig glans. Den fremhever leppene med et lite hint av farge, uten at det føles "sminket" eller klissete. Du kan bruke den alene eller over en leppestift for en plumped og glossy effekt. Natural Lip Perfector har også en smak og duft av vanilje som gjør leppene ekstra kissable.

Den inneholder også sheasmør, mangoekstrakt og vitamin A og E som pleier og fukter leppene. I likhet med Beauty Flash Balm er denne fast inventar i våre vesker, som hos mange andre.

Clarins Natural Lip Perfector, 200,-

Skin Illusion Foundation

En silkemyk, pleiende og fuktighetsgivende foundation, som nesten føles som et serum. Den gir lett dekk og passer perfekt for deg som elsker en naturlig look og liker at din egen hud skinner gjennom. Du kan også bygge på med mer dekk, dersom du ønsker det.

Skin Illusion inneholder en unik blanding av mineraler og naturlige planteekstrakter sørger for å jevne ut hudtonen samtidig som den gir huden mye fuktighet og pleie. Clarins’ plantebaserte Anti-Pollution Complex beskytter også huden mot forurensning.

Dette er en foundation for alle hudtyper, også tørr og sensitiv hud, og finnes i 13 ulike nyanser fra lys til mørk hud. Den kan påføres med kost, svamp eller rene fingre. Dersom du ønsker det lille ekstra kan du også blande inn en liten dråpe av Double Serum.

Clarins Skin Illusion Foundation 30ml, 395,-

Ever Bronze Compact Powder

Nok en "nyhet" vi har lagt vår ELLEsk på! For etter at huden har fått en glødende fin base med Skin Illusion Foundation, tilfører vi solkysset magi!

Ever Bronze Compact Powder er oppdatert med ny formula og ny forpakning, og passer perfekt for deg som ønsker å tilføre varme og glød til huden – hele året rundt! Finnes i tre ulike nyanser, har en lett dekkevne og sitter lenge!

Tips! For den ultimate solkyssede looken bruker vi også denne på øyelokk for en gylden og fresh makeup!

Clarins Ever Bronze Compact Powder, 369,-

Supra Lift & Curl Mascara

Leter du etter en maskara som både synlig forlenger OG bøyer vippene – look no further!

Denne maskaraen sørger for definisjon, bøy, løft og volum i ett og samme produkt. Den er også vannresistent, svetteresistent og smitter ikke av på huden. Hva mer kan man ønske seg? Dessuten er den lekker å se på – som en bonus, så klart!

Selve børsten er utstyrt med både korte og lange fiberhår, som sørger for lengde og separerer vippene for definisjon. Den buede delen sørger for løft!

Den inneholder også «Lash Boosting Complex» som sørger for at det å påføre maskara blir en 2-i-1 handling fordi Supra Lift & Curl Mascara inneholder et vippeforsterkende serum laget for å forlenge og synlig forsterke vippene, selv når du ikke har sminke på. Ved å tilføre en en kombinasjon av naturlig plantevoks og pathenol som forlenger vippene og styrker dem. Påføring etter påføring ser vippene tykkere og lengre ut.

Clarins Supra Lift & Curl Mascara, 280,-

Oppdag våre favoritter og hele Clarins sortiment her!

Powered by Labrador CMS