Meghan Markle stjal showet

Foto: Getty Images

– Overrasket alle!

Publisert Sist oppdatert

Fashion Awards gikk av stabelen i fantastiske Royal Albert Hall i går kveld.

Det skal litt til for å sjokkere moteeliten i London, men det var langt ifra Kendall Jenners gjennomsiktige Julien MacDonald-kjole som fikk folk til å titte en ekstra gang. Og heller ikke ikoniske Kate Moss var den som fikk mest oppmerksomhet for en gangs skyld.

Meghan Markle overrasket alle da hun entret scenen under Fashion Awards, og hun så helt fantastisk ut. Det er British Fashion Council som arrangerer den fasjonable prisutdelingen hvert år.

Prisutdeler

Hertuginnen av Sussex, som har termin i april, fulgte Kim Jones, Vivienne Westwood og Jerry Hall på scenen under den stjernespekkede prisutdelingen.

I en svart asymmetrisk Givenchy-kjole og håret i en stram knute i nakken, strålte hun på scenen.

"God kveld alle sammen. Det er en glede å være her", sa hun til det ivrige publikummet.

Meghan Markle delte ut prisen British Designer of the Year Womenswear Award, som gikk til Clare Waight Keller i Givenchy, som designet Meghans, mye omtalte, brudekjole.

I ukene etter bryllupet, økte salget til Givenchy med over 300 prosent på nettbutikken Net-A-Porter.

Designeren takket Meghan i talen sin:

"Denne dama er så fantastisk. Jeg har blitt godt kjent med Meghan, og at noen stoler fullt og helt på deg i et så personlig øyeblikk i livet... Jeg kan ikke takke deg nok".

Moteikon

Det er ingen tvil om at Meghan Markle har vært viktig for Givenchys suksess i år, men den gravide hertuginnen har raskt blitt en av Englands moteyndlinger; hun støtter små bedrifter, som Huit, bærekraftige organisasjoner og har omfavnet den litt konservative, elegante stilen, britene er så glade i og dukker stadig opp i budsjettvennlige plagg fra kjedebutikkene.

Så det er ikke rart at Londons moteelite var svært begeistret i går kveld!

Fra ELLE UK

Se Meghan og Harry ta en Love Actually!

Powered by Labrador CMS