Stjel stilen: Claire Rose Cliteur

Slik får du vårlooken til it girl Claire Rose.

Publisert Sist oppdatert

Stjel stilen: Claire Rose: Kleskrise? La deg inspirere av antrekket til superinfluenceren Claire Rose. Vi elsker hvordan hun kombinere klassisk French Style med en liten dose Americana. Vintage Levi's jeans, klassiske vesker, Converse sko og striper.

Vi elsker stilen til denne it girlen og spesielt dette super freshe vårantrekket. Jeans i kombinasjon med rocka svarte solbriller og en kremfarget boucle jakke er alt vi ønsker oss denne våren.

Slik får du stilen til Claire Rose:

Foto: Claire Rose

Foto: Claire Rose

Shopping:

Denne jakken er rett og slett et skikkelig vårscoop! Den fresher opp alle våre lyse jeans, og er lett å style med alt fra dressbukser og kitten heels på kontoret, til jeans og Converse en søndag i Paris. Rett og slett, en perfekt liten vårjakke!

Jakke fra Other Stories, kr 1300 (annonse).

Influenceren Claire Rose er ofte å se med svarte solbriller på nesetippen, og disse solbrillene med en liten rocka cat eye-effekt er en perfekt match med en klassisk og preppy look.

Solbriller fra Saint Laurent, kr 3200 (annonse).

Perlechoker som vil pynte opp halsen og passer til absolutt alt!

Drømmekjede fra Anine Bing, kr 9900.

Tank topp fra Arket, kr 170 (annonse).

Jeans med rette ben og splitt fra H&M, kr 399 (annonse).

Det å gi et antrekk en liten kontrast gjør det litt mer spennende. Akkurat nå elsker vi å style preppy jakker og blazere med kule cowboy boots. Disse står øverst på ønskelista og passer perfekt med en beige preppy jakke.

Boots fra Isabel Marant, kr 9400 (annonse).

Superfin liten veske som gir antrekket et skikkelig vårpreg!

Veske fra Arket, kr 1500 (annonse).

Stripete genser man kan slenge på hvis man er kald, og et stylingtips a la Claire Rose så kan du knyte den rundt halsen som et skjerf.

Genser fra Arket kr 790 (annonse)

For ukas ønskeliste klikk her.

Powered by Labrador CMS