Backstage med Kaia

Møt Kaia Gerber - sesongens desidert hotteste modell.

Publisert Sist oppdatert

Kaia Gerber: Hun er bare 17 år, men har allikevel rukket å bli en av verdens største supermodeller. Akkurat som hennes mor Cindy Crawford var i sin tid.

Kaia er å se på alle de store catwalkene denne sesongen. Fra Chanel til Isabel Marant og Max Mara.

ALBERTA FERRETTI sin visning var Kaia Gerber og hennes kule modellkollegaer kledd som om de skulle rett på ferie.

Kolleksjonen bestod av plagg og tilbehør som passer ypperlig til å dra ut og oppdage verden med – og ha det gøy på alt fra safari og fjellturer til festivaler og strandliv.

Vi sier ja takk til alt sammen!

Denne sesongen valgte Karl Lagerfeld og Silvia Venturini Fendi, som står bak FENDI, å legge like mye vekt på klærne som på veskene.

Kolleksjonen bestod av mye skinn, vinyl og det ikoniske logo-printet, og store – og mange – lommer var en gjennomgående detalj.

COACH sin kreative leder Stuart Vevers lagde denne kolleksjonen inspirert av en reise til Ghost Ranch i Santa Fe, New Mexico. Et sted som er kjent for sine historiske fossiler og er området hvor Georgia O’Keeffe malte sine vakre motiver.

Vevers ble fascinert av Santa Fes «cool kids» etter å ha besøkt en lokal pub.

ISABEL MARANT er dronninga av «french chic», men denne kolleksjonen oser av alt annet enn det. 70-tallsdisco og glitter i skjønn forening med hip hop-inspirerte collegegensere og steinvaska denim.

Kaia Gerber var kledd opp i en av våre favoritter fra visningen; en oversized collegegenser i et iøynefallende glitterstoff. Her er hun sammen med modellkollega Anna Ewers.

MAX MARAs sjefdesigner Ian Griffeth var inspirert av sterke kvinner, spesielt amazoner, havgudinner og forfatterne Madeleine Miller, Pat Barker og Margaret Atwood.

Fargepaletten bestod av jordtoner med innslag av gult, som Kaia har på seg her.

Chitose Abe er designeren bak merket SACAI. Hun blir kalt «the DJ of Fashion», på grunn av sin evne til å gjenskape klassiske silhuetter på nye måter, og alltid leke med nye stiler.

Antrekket Kaia bar på SS19-visningen er et godt eksempel; den klassiske blomsterkjolen er stylet med en avklipt militærfarget trenchcoat og en skjorte som ligner noe fra Edward Saksehånd.

STELLA MCCARTNEY sa backstage om sin vår- og sommerkolleksjon: – It's about being alive in the moment!

Budskapet hennes var å ha selvtillit og å leve i øyeblikket.

Powered by Labrador CMS