Dior har åpnet sin første butikk i Norge

Foto: Jonathan Taylor/Dior

Gode nyheter for alle som J'Adior!

Publisert Sist oppdatert

Dior Oslo: Dior har åpnet sin første butikk i Skandinavia, og valgt seg Oslo som første destinasjon.

Butikken, som åpnet nylig, vil huse det franske motehusets ready-to-wear-kolleksjon for både dame og herre i tillegg til sko, vesker og annet tilbehør, i lekre og delikate omgivelser – helt i (gull)tråd med Dior's univers.

Foto: Jonathan Taylor/Dior

Foto: Jonathan Taylor/Dior

Ikoniske klassikere

Her vil du blant annet finne Dior's ikoniske klassiker, the bar jacket, som ble designet av Christian Dior selv under etterkrigstiden som en del av hans 'new look'. Du finner også flere av husets moderne klassikere, som 62-22 pumps (disse står garantert på mang en ønskeliste). 62-22 pumps, eller J'Adior pumps som vi ofte kaller dem, er inspirert av Roger Viviers design fra hans tid hos Dior (1953 - 1963), men ble relansert for et par år siden i ny, moderne "drakt", da Maria Grazia Chiuri tok over som motehusets kreative leder.

Foto: Jonathan Taylor/Dior

Dior Oslo: – Et lite stykke Paris

Det franske motehuset åpnet dørene til sin Beauty Boutique for om lag et år siden, men nå kan alle som bor i og besøker Oslo oppleve motehusets komplette univers.

Du finner Dior (og et lite stykke Paris) i fordelt på to spektakulære etasjer i Nedre Slottsgate 13, og med det føyer den franske motehuset seg inn i rekken over store internasjonale aktører som etablerer seg i Promenaden Fashion District og Oslo.

Foto: Jonathan Taylor/Dior

I samme gate finner du også Bottega Veneta, Hermès, Gucci, Valentino, Balenciaga og Burberry. Louis Vuitton åpnet dørene til sin nye adresse i samme gate i desember, og nylig kom også pressemeldingen om at Chanel åpner sin første butikk i Oslo i 2023.

Dersom du ikke får nok av Dior i Oslo og planlegger en tur til Paris, kan vi virkelig anbefale La Galerie Dior, som ligger vegg i vegg med motehusets flagship store i Avenue Montaigne. Her får du oppleve hele Dior's historie i en presentasjon som ikke kan beskrives som noe annet enn imponerende vakker.

Powered by Labrador CMS