Dakota Johnsen + Chris Martin = Sant!

Fifty Shades of Coldplay - Dakota Johnson og Chris Martin er definitivt på datern, og her er beviset.

Publisert Sist oppdatert

Ryktene skal ha det til at Chris Martin (vokalisten i Coldplay) og Dakota Johnson (kjent for sin rolle som Anastasia Steel i Fifty Shades filmene) er på datern!

Igår kveld ble kjendisparet observert sammen på Soho House i Malibu, en eksklusiv membership klubb hvor kun medlemmer har tilgang. Paret ankom i Chris Martins Jeep og så ut til å stortrives i hverandres selskap.

https://www.instagram.com/p/Bd6L_iFlhgB/?tagged=dakotajohnson

Daily Mail har en rekke bilder av paret, som er så søte sammen. Chris Martin var iført en grå lue, grått skjerf, svart genser og svarte jeans, mens Dakota hadde på seg en dressjakke med gullknapper, ullgenser fra Isabel Marant, jeans og svarte høyhælte boots.

https://www.instagram.com/p/Bd7p-6LHhXl/?tagged=chrismartin

Dette er første gang paret har blitt fotografert sammen, men ryktene om paret startet allerede i fjor etter at Dakota ble observert på en Coldplay-konsert i November og de begge ble observert på samme flyplass i Paris forrige måned.

https://twitter.com/chalametic/status/952255945308024832?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.marieclaire.com%2Fcelebrity%2Fa15158792%2Fdakota-johnson-and-chris-martin-were-just-spotted-on-a-romantic-dinner-date%2F

I følge People Magazine ankom Chris og Dakota Soho House sammen i Chris sin bil. De hang med venner og hadde en morsom kveld. Begge virket veldig glade. De flørtet og forlot restauranten sammen.

Powered by Labrador CMS