Chloé x Fusalp

Årets lekreste vinterkolleksjon!

Publisert Sist oppdatert

De to franske merkene har slått seg sammen om, det som må være, årets fineste skikolleksjon – perfekt for både byliv og løypene i vinter.

Det er første gang Chloé og Fusalp samarbeider og kolleksjonen består av tekniske klær, strikk og tilbehør som oser av mote, samtidig som den er anvendelig og dekker behovene for en aktiv livsstil.

Chloé x Fusalp

Tilfeldigvis ble begge merkene etablert i 1952, det ene i motegryta Paris, og det andre i de franske alpene.

Med en tydelig signatur på hvert sitt platå, fusjoneres nå disse i en herlig, luksuriøs koalisjon av high fashion og sportstøy.

Fargepaletten i kapselkolleksjonen går i klassisk marine, hvitt, rødt, beige rosé og antikk rust.

Snittene er perfeksjonert av Fusalp gjennom nesten 70 år, og de har blant annet kledd opp det franske skilandslaget, og de feminine og trendy fargene har en tydelig Chloé-signatur.

Den ikoniske skidressen fra Fusalp har fått en ny look, og den setter vi øverst på ønskelista i vinter.

Tilbehør, som sporty hansker, hjelm og skibriller (laget av Dragon) har logoen på og gir deg virkelig det lille ekstra i bakken eller løypa.

Men du trenger absolutt ikke være født med ski på beina for å kle deg i Chloé x Fusalp, mange av plaggene kan brukes utenfor skiløypene i vinter for å holde deg varm og chic.

Chloé x Fusalp lanseres eksklusivt via NET-A-PORTER 15. oktober, og selges i merkenes butikker og på nett fra 1. november.

Powered by Labrador CMS