Chiapudding er supergodt!

Vi deler oppskriften på vår nye favorittfrokost.

Tilsett noen kirsebær uten stein og for øvrig kan du bruke de bærene du liker best.

Puddingen kan lages dagen i forveien og oppbevares i kjøleskapet. Ha på de ekstra bærene rett før servering.

God morgen!

Chiapudding oppskrift

Dette trenger du

Tid: 15 min + nedkjøling. 6 porsjoner

6,25 dl kokosmelk
55 gram hvite chiafrø
1 ts vaniljeekstrakt
2 ss honning eller ren lønnesirup
1 middels stor banan, i biter
1 ss appelsinskall, finstrimlet
300 gram blandete bær

Chiapudding oppskrift

Slik gjør du:

1. Ha kokosmelk, chiafrø, vaniljeekstrakt og honning i en stor bolle. Dekk til og sett bollen i kjøleskapet i minimum en time eller over natta til den tykner.

2. Visp kokosmelkblandingen sammen med banan, appelsinskall og 2/3 av bærene. Bruk en skje og fordel blandingen i seks glass. Glassene skal kun fylles 3/4.

3. Sett glassene i kjøleskapet i 30 minutter, til puddingen har blitt tjukk. Ha på resten av bærene og server.

 

Relatert

Mercury Retrograde 2022

Mercury retrograde 2022

"Must be something in the universe" – Det er så sant det!

«Har du barn?»

– Jeg blir klaustrofobisk av tanken på barn og giftemål.
vibeke ruud

ELLEs feriefavoritter 2022: Vibeke Ruud

Dette pakker ELLEs Creative Director og Art Director med seg i feriekofferten.

Les også

bananpannekaker

Camilla Pihls bananpannekaker

Denne oppskriften må du prøve.

Bananpannekaker med cashewnøttsmør og bær

Hva er vel en bedre måte å starte lørdagen på enn med pannekaker til frokost? Her får du Gitte & Filips oppskrift på bananpannekaker.
Sunne frokoster

8 enkle og supersunne frokoster

Disse er geniale!
Egg i avokado

Bakte egg i avokodo med Brie

Dette må du bare prøve! Perfekt påskemat!