Vår nye frokostfavoritt

Dette må du prøve å lage!

Publisert Sist oppdatert

Chiapudding er supergodt!

Vi deler oppskriften på vår nye favorittfrokost.

Tilsett noen kirsebær uten stein og for øvrig kan du bruke de bærene du liker best.

Puddingen kan lages dagen i forveien og oppbevares i kjøleskapet. Ha på de ekstra bærene rett før servering.

God morgen!

Chiapudding oppskrift

Dette trenger du

Tid: 15 min + nedkjøling. 6 porsjoner

6,25 dl kokosmelk

55 gram hvite chiafrø

1 ts vaniljeekstrakt

2 ss honning eller ren lønnesirup

1 middels stor banan, i biter

1 ss appelsinskall, finstrimlet

300 gram blandete bær

Slik gjør du:

1. Ha kokosmelk, chiafrø, vaniljeekstrakt og honning i en stor bolle. Dekk til og sett bollen i kjøleskapet i minimum en time eller over natta til den tykner.

2. Visp kokosmelkblandingen sammen med banan, appelsinskall og 2/3 av bærene. Bruk en skje og fordel blandingen i seks glass. Glassene skal kun fylles 3/4.

3. Sett glassene i kjøleskapet i 30 minutter, til puddingen har blitt tjukk. Ha på resten av bærene og server.

Powered by Labrador CMS