Fem fine: Sløyfer til håret

Foto: Getty Images

Denne looken er både nostalgisk og chic!

Publisert Sist oppdatert

Sløyfe til håret: Vi er i pyntemodus om dagen, og ambisjonen er høy for både glitter og stas de neste månedene. I år går vi dessuten ekstra grundig til verks, og saumfarer det ganske internett og samtlige av våre favorittbutikker for å finne årets fineste sko, vesker og antrekk.

I tillegg til julebord og fest, gleder vi oss til mange, lange brunsjer, hvor vi planlegger å kle oss mer cozy chic (hvis det er en stil?). Tenk Cameron Diaz i The Holiday møter Parisian Chicder vil vi være.

Vi lar oss også inspirere av stylingen fra Chanel FW20, med rufsete, løse krøller satt opp i store sløyfer. En nostalgisk look som du like gjerne kan finne inspirasjon til i gamle fotoalbum.

Foto: Imaxtree

Tips! Du kan også bruke store sløyfer til å pynte opp hestehalen, enkelt og chic!

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Shopping: Sløyfe til håret

Satengsløyfe fra Noma, 299 kr

Tips! Sett opp håret i en hestehale og fest en sløyfe på toppen av hestehalen, der strikken sitter. Deretter kan du feste mindre strikker nedover hestehalen for en moderne vri på en klassisk look!

Foto: Getty Images

Svart veloursløyfe fra H&M, 89,90 kr (annonse)

Hårsløyfe i organza med prikker fra H&M, 89,90 kr (annonse)

Hvit linsløyfe fra Arket, 170 kr (annonse)

Tips! Denne strikken er perfekt når du har dårlig tid! Med sløyfe og strikk i ett kan du bare sette opp håret i en lav hestehale eller en knute, og la de lange "båndene" henge ned som pynt eller knyte dem.

Hårstrikk med sløyfe fra Monki, 50 kr (annonse)

Powered by Labrador CMS