Se bildene fra CHANEL sitt haute couture show i Paris

Sjekk ut de lekre kulissene hos Chanel!

Publisert Sist oppdatert

Haute Couture uken i Paris endte som vanlig med et fantastisk Chanel show på Grand Palais i Paris. Chanel er kjent for sine vakre kulisser og i år var inget unntak. Seinen og alle de vakre bodene du kan finne langs elven som deler Paris i to, prydet catwalken. Og vi falt spesielt pladask for den grønne kjolen som avsluttet showet.

"Haute Couture er Paris"

Med denne kolleksjonen ønsket Karl Lagerfeld å minne oss på at Paris er en unik hovedstad fylt med alt fra mote, kunst og kultur. Haute Couture er Paris, men det er også litteraturens hovedstad. Kulisser som forestilte Seinen og de karakteristiske bodene fylt med bøker, som man ser langs Seinen, prydet catwalken.

Siste modell ned catwalken var iført en lekker grønnfarge, den samme grønnfargen som hustakene i Paris. Foto: Chanel.

Høst i Paris var sesongens fargepaljett. Det var lyse grått (hustakene i Paris), antrasitt (asfalten i Paris), svart, mørkblått, gull og sølv (måneskinnet i Seinen en kald høstnatt i Paris), lyserosa (soloppgang i Paris), hvitt og beige (for de overskyede høstdagene i Paris) og grønt (som skulle representere de karakteristiske grønne takene på bygninger i Paris).

Modellene spaserte langs "Seinen" ikledd lekre håndsydde kreasjoner. Foto: Chanel.

Klærne bestod av materialer som tweed, flanel, fløyel, krepp, blonder og schiffon. Og silhuetten var elegant og tettsittende.

På første rad:

Sjefsdesigner for Chanel, Karl Lagerfeld sammen med skuespiller Penelope Cruz. Foto: Chanel.

Blant kjendisene som satt på første rad var CHANELs nye ambassadør, skuespiller Penélope Cruz, den franske sangerinnen Vanessa Paradis og hennes datter Lily-Rose Depp, artist Pharrell Williams og it-girl Caroline de Maigret.

Artist Pharell Williams. Foto: Chanel.

it-girl Caroline de Maigret. Foto: Chanel.

Powered by Labrador CMS