PLASTIKK ER FANTASTISK HOS CHANEL

I følge Karl Lagerfeld er det transparent plastikk som gjelder neste sesong. Kanskje ikke det mest miljøvennlige?

Publisert Sist oppdatert

Venuen for ss 18 showet til Chanel var inspirert av elven Gorges du Verdon, som renner i Syd Frankrike. Modellene gikk kledd i det som kunne se ut som regntøy iform av lårhøye boots, bowler hatter, rødhette kapper og fingerløse vanter. Alt i transparent plastikk og pvc. Men burde kanskje ikke Karl Lagerfelt gå foran med et godt eksempel og tenke litt mer på miljøet?

Ikke det at vi ikke har lyst på gjennomsiktige, lårhæye plastikkboots neste sesong altså..

Kaia Gerber - den store snakkisen denne sesongen:

Foto: Olivier Saillant/ CHANEL.

Kaia Gerber åpnet showet med mamma Cindy Crawford på første rad. Den 16 år gamle modellen har blitt den store snakkisen denne sesongen og har vært å se på alle de store visningene i både NY, Milano og Paris. Mon tro om hun har en like strålende karriere foran seg som mamma Cindy hadde på 90-tallet?

Grand Palais forvandlet til Gorges du Verdon:

Foto: Olivier Saillant/ CHANEL.

Denne sesongen hadde Karl Lagerfeld latt seg inspirere av elven Gorges du Verdon, som renner i Syd-Frankrike og modellene var ikledd ulike former for regntøy. Alt fra bowlinghatter, rødhette kapper, Chanel sine signaturhansker, vesker, bager og lårhøye boots i transparent plastikk og pvc.

Fra catwalken:

Foto: CHANEL.

Foto: CHANEL.

Denne sesongen har Karl Lagerfeld latt seg inspirere av naturen. Med en regnbuepalett av farger som aqua-blått, frodig grønt, delikat rosa, og gull og sølv, som symbol på månen og solens refleksjon på vannoverflaten, er alle med på å danne grunnlaget for Chanel sin ss 18 kolleksjon.

Foto: Olivier Saillant/ CHANEL.

Det har blitt en tradisjon at den søte lille nederlandske barnemodellen Hudson Kroenig, går hånd i hånd med sin gudfar Karl Lagerfeld på slutten av showet. Det må da være noe å skryte av til damene når han blir eldre... Søte lille Hudson gikk sitt første Chanelshow i 2010!

Powered by Labrador CMS