Mote

17. oktober, 2019

Her er den nye Chanel-vesken!

Har du fått med deg den nye veskemodellen til Chanel?

Chanel 19: Chanel lanserte nylig sin nye must-have-veske; Chanel 19. Den lever selvfølgelig opp til våre forventninger og havner rett på toppen av vår ønskeliste!

chanel 19

Det franske überpopulære og überluksuriøse motehuset Chanel, har nettopp lansert en ny veske. Og vi har allerede begynt å spekulere i hvilke arvesmykker eller kroppslegemer vi kan pantsette for å få råd til Chanels nye klassiker.

CHANEL 19

chanel 19

Motekongen og tidligere sjefsdesigner i Chanel, Karl Lagerfeld døde i februar 2019, og det er hans høyrehånd Virginie Viard som har ført den tunge Chanel-arven videre.

Og det er også hun som har designet den nye veskemodellen «Chanel 19» – En klassisk flap-over bag med den velkjente Chanel-logoen sentrert midt på veska.

Vesken har den velkjente Chanel-lenken, men har fått en 2019-makeover og blitt mer chunky.

Logoen har også fått en liten makeover og er formet i samme materiale som lenken.

chanel 19

Noe av det vi elsker aller mest med den nye Chanel-vesken, er at den både kommer med kort og lang reim, slik at du både kan ha vesken i hånden og hengende over skulderen.

Vesken er blitt oppkalt etter året den er laget, altså 2019 – som den klassiske Chanel 2.55 modellen, som er oppkalt etter sin fødemåned og år; februar 1955.

chanel 19

Chanel 19 fåes i flere varianter og farger, og kommer i både skinn og tweed.

Prisen er fra 40.000 kroner og oppover, men så er jo også en Chanel-veske en god investering, i og med at den kun har steget i pris siden Coco Chanel åpnet sin første butikk på 31 Rue Chambon i Paris i 1909.

Kilde: ELLE.dk

Relatert

Les også