CELINE AAGAARD X EUROSKO

Blogger og redaktør på Envelope.no har designet en skokolleksjon i samarbeid med Eurosko som er ute i butikk fra og med idag.
Blogger og redaktør på Envelope.no har designet en skokolleksjon i samarbeid med Eurosko som er ute i butikk fra og med idag.

Celine Aagaard har i samarbeid med Eurosko designet en egen skokolleksjon som kommer ut i butikkene i dag. Se kolleksjonen og bilder fra dagens frokostevent her!

Publisert Sist oppdatert

I en leilighet rett ovenfor den lekre MinaMilanda blomsterbutikken i Frognerveien blir vi ønsket velkommen av Celine Aagaard, kledd i hvit kjole fra Cathrine Hammel og sorte pumps fra sin egen skokolleksjon for anledningen. Alt i leiligheten står i stil til Celines stil som hun selv beskriver som sort, hvit og minimalistisk.

I dag lanseres hennes første skokolleksjon i samarbeid med Eurosko. Vi tok en matbit og prat med it-girl, moteblogger og redaktøren bak Envelope.no for å snakke om den nye kolleksjonen.

I tillegg til sko selvfølgelig, stod pannekaker med alger, rawfood-sjokoladekake og ferskpresset juice på menyen. Blogger Line Langmo hadde med seg sin søte datter Olivia.

Sko tilpasset den norske kvinnen:

Celine har hatt et tett samarbeid med Eurosko i flere år nå, men det var først for et år siden at ballen begynte å rulle og prosessen med å skape en skokolleksjon kom i gang. - At kolleksjonen skulle være sort og hvit var viktig for meg, og jeg føler at kolleksjonen representerer meg og min stil på en bra måte, samtidig som at den inneholder sko norske kvinner trenger i garderoben sin.

Kolleksjonen som består av fire par boots, to par pumps og et par mokkasiner er designet med tanke på det norske klimaet. I tillegg var det viktig for Celine at kolleksjonen skulle inneholde partysko det faktisk går an å danse i!

Har du testet å danse i skoene? Hehe, jeg har ikke rukket danse så mye i de enda, men jeg hadde på meg de hvite pumpsene under Oslo Runway og de var veldig gode å gå i. Jeg har gått med litt for mange vonde sko opp igjennom årene og ender ofte opp med å danse barbeint på fest. Så derfor var jeg ekstra opptatt av at skoene skulle ha en solid såle, men allikevel med elementer som gjør designet spennende.

For Celine har det vært viktig å designe sko som sitter fint på foten. - Vi nordmenn har veldig ulike føtter, så til og med armybootsen og ankelstøvlene er smale i designet. Vi har vært innom en del samples og skinnkvaliteter før vi klarte å bestemme oss og Karina (designsjefen) har fått en del telefoner fra meg.. - Kan vi gjøre det eller hva om vi gjorde det sånn istedet? Det har vært en ganske så intens periode.

Kolleksjonen er ute i butikk og tilgjengelig på nett fra i dag!

Powered by Labrador CMS